Adeviyyerabia Trabzon’da iyi bir Hastane ve de arıyoruz arkadaşlar Memnun kalan arkadaslar varsa yazabilir mi
Dilaraa61 Adeviyyerabia trabzon imperial hastanesi dr onur dundar gercekten cok iyi ve ilgili doktor iceri girdim zaman kardesim nasilsin diyor oyle bir doktor bulmak zor 😊🌸
kaderbgs Özgür ÖZDEMİR Medicalpark yıldızlı hastanesindeydi şuan Akçaabat 7M hastanesinde.Ben çok memnun kaldım ilk doğumumda.2.ye hamileyim yine ona gidiyorum .
Rebia kaderbgs pazartesi günü ona ilk kez gidecem nasıl bir doktor sıcak kanlı mı sorulan sorulara cevap veriyor mu
Adeviyyerabia Evremkhrmn Dilek hanıma ilk doğumumu yaptım ben ama yoğunluğundan dolayı çok sıkıntı yaşadık kapıda saatlerce beklediğimiz oldu , çok sağolun yinede
Yeni_hamis ecembugra53 osman dogana yeni gitmeye basladim dogurtmasi konuaunda bilgim.yok ilk muayenemi oldum cok cok ilgiliydi
ecembugra53 Yeni_hamis Doğumu da cok iyi arkdaslarım hep o doktora ben muayenelerinde ona gidiyordum iyi bir doktor
Bahartrn61 Bende yıldızlı medikalde bakiye hanıma gidiyorum memnunum ama Osman doğanda çok ilgili hatta bakiye hanımdan daha ilgili 2 kere ona muayene oldum ama doğum konusunda bi bilgim yok