giyus06 kızlar 2 gündür migrenim tuttu asla gecmiyo cok kötüyüm yerlerde sürünüyorum resmen kafamı kaldıramıyorum yardım edin bi fikir verin nasıl gecer bu illet hamileyimde ilaö vs kullanamıyorum
25esraomer12- giyus06 aynı sorun bendede var canım ben nescafe içiyorum geciyo ama belki sanada iyi gelir dene istersen
Busraa72 Bende aynı durumu yaşadım hala yaşıyorum ara ara ılıktan biraz soğuk suyun altına girin tam kafanızın üstüne gelsin su o masaj yaptığı için bence iyi geliyor çok geçmiş olsun
Tuanazra Ben de geçenhafta yaşadım çok ağırdı 3 gün dayandım en son acile gittim serum olarak patrol verdiler. Tabi ki geçirmedi ama hafifletti bu sefer inanın 1 hafta sürdü. Çok kötüydü şifa versin rabbim size de
giyus06 Tuanazra benim dün geçmisti aksam acık havada yürüyüse cıkmıstık esimle cok rahatladım gece tekrardan sağ tarafıma yatınca basladı hamilelikte hic cekilmiyo bu agrı beni mahvetti
Tuanazra giyus06 ben hamile olmadan da kullanıyordum tabi ki yüzde yüz değil ama en az bir saat rahatlatıyor buz gibi
giyus06 Tuanazra bende smdi siparis vercem buz koydum biraz gecti tekrardan basladı 2 dkkaya bi yüzümü yıkıyorum allah düsmanımın basına vermesn ck kötü bi agrı
UmayAsya giyus06 kuzum aynı durumu bende yaşıyorum nane yağıyla sakaklarıma burun kenarına masaj yapıyorum geçiyor