Zumra45 Gulsen4224 aynı haftadayız normal mı canım olucak benım de erkek allah nasıp ederse🥰ıkı kızım var🌺
Gulsen4224 Zumra45 öyle mi balım en son 34 haftada gittim dönmemiş bebeğim dönmez ise sezeryan dedi inşallah dönmüştür kontrole gideceğim senin cnm belli mi maşallah iki kız birde paşa gelecek desene🤲🏻🥰
Zumra45 Gulsen4224 benımkı 30 haftada donmus tu canım suanlık normal gozukuyo bakalım nezman surprız yapacak bıze sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın inşalahh Rabbım hepimizkını🥰💕🌼
Gulsen4224 Zumra45 maşallah cnm ne güzel amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi🤲🏻😍🤱🏻
M263 Rojbinsahin canım saglicakla al inşallah kucağına anlayan arkadaalar var mesaj sayfalarına düşerse mutlaka dönüş yapar ilk çocuk mu
M263 Zmrtanl googdan yazıyorsun canım reaim yükleme hapmom yazıyorsun orda çıkıyor zaten galeriden resim seçiyorsun kopyalayıp paylasiyor
Rojbinsahin Gulsen4224 ay cok tesekkur ederim inşallah ya 10 yıldır bu haberi bekliyoruz ya cnm soylentisi bile beni mutlu etti
Hatice17 Gulsen4224 selam ben suan 14 haftaligim elimde 10 haftalik ultroson görüntüsü var birde 13 haftalik ama bet pozizyon degil benimnicinde bir cinsiyet tahmini yaparmisin 🐣🙏
Meltem_aras Gulsen4224 sen 12 haftalikken herseyiyle erkek demistin dün doktor kiz dedi sende tekrar kiz dedin ama ben hala erkek hissediyorm😅 sanki degişcekmis gibi🤭hayrlisi tabi saglkla gelsin…gönlumde erkek var💙
Gulsen4224 Meltem_aras öyle mi cnm hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre nasip etsin rabbim balım🙈😍🤲🏻