DiplomaliEvHanimi Kızlar şu an çok güzel indirimler oluyor alışverişe de başladım ikisi arasında çok kararsız kaldım ve 2 soru olarak şunu sormak istiyorum: Yumuşatıcı kullanan veya kullanmayanlar yorumları ne şu an kullanmama taraftariyim ama bilmiyorum?
Dh52 DiplomaliEvHanimi uni baby çok beğeniyorum bu yüzden yumuşatıcı olarak bunu aldım ama deterjan omo baby kokuları çok hoşuma gidiyor
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi Yumuşatıcı kullanma. Deterjan olarak da dalin granül sabun kullanabilirsin
EbruSevban DiplomaliEvHanimi dalinde aldım uni baby da dalını bikere kullandım çok hoşuma gitmedi gidip tekrar uni baby aldım yumusaticisida deterjanida gayet iyi
halitefe DiplomaliEvHanimi canım kesinlikle yumuşatıcı kullanma içeriği temiz olan tek bir yumuşatıcı yok fazlaca zararlı madde mevcut deterjan içinde unu baby bin içeriğide temiz değil alacaksan Dalin granül deterjan alabilirsin mühendisinoğlu diye bir sayfa var ordan içeriği temiz olan diğer deterjanları bak istersen
Dh52 DiplomaliEvHanimi ikisini de uni baby alınca ağır oluyor biraz duru granül kullanan memnun kalanda çok var bilginiz olsun
DiplomaliEvHanimi Ya89- ben de uni baby nin mavisini kullanmayı düşünüyordum bugün civil de hem yumuşatıcı hem deterjan 30 liraya düşmüş dalinkini de görüyorum o da öyle hem yumuşatıcı hem deterjan 30 lira gerçekten kararsız kaldım
DiplomaliEvHanimi Dh52 onu duydum bayağı kullanan var bazıları kalıntı yapıyor diyor bazıları yapmıyor diyor onu da bayağı kararsızım aslında
Dh52 DiplomaliEvHanimi aynen o kalıntı olayını bende duydum ama bence omo baby kullanabilirsiniz ama yumuşatıcı olarak kesinlikle uni baby tam bir bebek kokusu hissi veriyor bana Bugün ilk defa aldıklarımı yıkayacağım bende bu bile heyecan veriyor ☺️☺️☺️
Ya89- DiplomaliEvHanimi calin de güzel onların kokusu yetiyor zaten yumuştacı kullanma bebklerimize yazık
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 suan ilk tercihim kullanmamak ama Dalin çocukluğumuzdan beri bebek kokusu olarak beynimizi işlediği için uni baby listeye ekledim ama dalinda aklımı karıştırıyor 😍
Tugceakyuz Ben ikisini de uni baby aldım yumuşatıcıdan bir damla koydum zaten bir de ekstra durulama yaptım hiç sıkıntı olmadı 🥰
DiplomaliEvHanimi Dh52 Umoyu İlk defa duydum 👍🏻🥰 aynen öyle daha 23 haftadayım ama indirim bulmuşken alayım diyorum önümüz kış zaten bozulma gibi bir şey olacağını düşünmüyorum
Dh52 DiplomaliEvHanimi yok bozulmaz dolapta kapaklarını hiç açmadığım halde öyle güzel koku bıraktılar ki ☺️ Bende tavsiyeyle aldım ısrarla omo Baby denildi
DiplomaliEvHanimi halitefe teşekkür ederim canım o sayfaya girdim ama o kadar çeşitli paylaşımlar var ki deterjanların listesine nereden bakacağımı şampuanların listesine nereden bakacağımı bilemedim bana Dalin ile ilgili bir bölümü atar mısın buraya
halitefe DiplomaliEvHanimi [url=https://hizliresim.com/RK3itz][img]https://i.hizliresim.com/RK3itz.jpg[/img][/url] şu liste yıldızlar listesi canım içerikleri tertemiz Dalinde aralarında