Dilek-123 Merhaba annişler anne bebek çantaları yerine Adidas Nike sırt çantası kullanan var mı acaba memnun musunuz tavsiye edebileceğiniz model var mı
Dk72 Dilek-123 ben Adidas çanta aldım çok bölmelilerden ama henüz doğum yapmadığım için kullanmadım. Kullanışlı mı diye sorarsanız yorum yapamayacağım
isyo Dilek-123 ben elelebabynin şu klasik çantasını aldım sonradan hiç içime sinmedi keşke nike adidas baksaymışım. En son manukadan everybag aldım sırt çantası değil ama baya kullanışlı
3543Zz Dilek-123 canım bende puma aldım trendyoldan bayağı büyük ileride de kullanılsın bebek çantaları pek hoşuma gitmiyor açıkçası bakabilirsin
Dk72 Dilek-123 biz 3 ay önce falan indirim denk geldi diye dalkılıçspor dan aldık.birçok site var aslında size uygun olan birini tercih edebilirsiniz. Hepsiburada, n11, trendyol, ınstret..
Bonnusimo isyo bende manukadan almayı düşünüyorum ama cok uzun süre kargolanmıyo gibi şikayetler duydm siz öyle bi sorun yasadınız mı? Birde model olarak evet çok hgüzel ama sırt çantasının yerini tutae mı sizce ağır olabilir eşya koydukça yani hem çanta takılıyken hem bebegi kucagımıza almamız gerektiginde falan sırt çantası mı alsam bilemedim 🤦♀️
isyo Bonnusimo sırt çantasını tekken kullanmak zor bence bebek kucakta sırt çantasından para çıkar telefon çıkar. Bebeğim su an 11 aylik yedek komple kıyafet yelek hava durumuna göre hırka koyuyorum üç bez ıslak mendil emzirme örtüsü yedek müslin bi de küçük oyuncaklar atıyorum hepsinden daha çok işimi gördü. Mucanin sırt çantasını da begeniyorum ama. Manukanin kargosunda bi kere yanlış adres yazmam sonucu sorun yaşadım oda kargo geti gitti tekrar geldi iki hafta sürmedi en son üç gun once telefon kabı aldim bugun dağıtımda konumum malatya:D
Bonnusimo isyo hmmm anladım oda dogru deneyimim olmadıgı icin bilememiştim tamam çok teşekkür ederim 😻
Tatlisannedilekk Dilek-123 anne bebek çantası almadım adidasın siyah sırt çantası vardı onu kullancam bebek çantası olarak hem içi de geniş kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum😉
Babyy1S Dilek-123 bende o tarz alicam ya da lcw deki sırt cantalarindan alicam bebek bakım cantaları hiç hoşuma gitmiyor tuhaf duruyor insanın sırtında sırt çantası ve bölmeli al daha kullanisli ve sırıtmıyor çanta
kedilervekaranfil Dilek-123 özellikle sıcak biberon mama taşıması yapmayacaksanız annebebek çantası olarak satılanlardan almaya hiç gerek yok. Ben mama taşımıyorum ama taşısam bile termosta taşırdım yine normal sırt çantası alırdım -