Gmsy1 Anneolmakistiyor eğitim araştırma hastanesinde sait Selçuk atıcı numune hastanesinde Ökkeş emlik tavsiye ederim.. pandemi dönemindeki gitmediğim için randevu sistemi nasıl ilerliyor bilmiyorum
Bebekbal Anneolmakistiyor şehir hastanesi dışında heryer kovid alıyor,özellerden de kızılay ve anıt almıyor sadece.ona göre seçin bence,eğitim araştırma zaten pandemi
Anneolmakistiyor Gmsy1 numuneyi aradim durumum acil dedim adam sistemde ne zaman bos gozukuyorsa o zaman gelebilirsin diyor. Bos gozüken tarih bir ay sonra..
Anneolmakistiyor Bebekbal evet ben anlamiyorum hasta insanlar nasil gidecek… hastane yok bildigin özele gidiyorum ama memnun degilim devlette isinin ehli bi doktor baksin istedim ama yok..hastanelerin birinde mi bos yer olmaz koskoca konyada…
Gmsy1 Anneolmakistiyor arkadaşında dediği gibi riske atıp numune ve eğitim ve araştırma hastanesine değil yeni açılan şehir hastanesine gidin derim
Anneolmakistiyor Tugceduru tesekkurler hamileligimde bu hanima gitmistim ama simdi kulak burun bogaz doktoru ariyorum🙏
Anneolmakistiyor Gmsy1 valla numuneyi aradim randevu yok dediler sonra ben aradiktan hemen sonra sistemde bi randevu acildi. Resmen sevinçten uçtum 😁🙄sehir hastanesi neresi tam olarak