Betulfatih Minigimm2020 Ya acaba benimki de hickiriyor mu böyle bazen karnım kalp gibi atıyor oluyor uzun uzun sürüyor sonra kesiliyor ama hıçkırık öyle mi benjm ilk gebeliğim pek anlamıyorum 😔
ecembugra53 Minigimm2020 benimki de aynı canım 😊🤰😂 bi hıçkırdı mı durmuyor hatta doktoruma gittiğimde geçen ay sormustum cok hıçkırıyor dedim doktorum da cok iyi dedi öyle olması ciğerlerim iyi geliştiğini gösterir nu sağılıkkı bebek olduğunu gösterir dedi 😊🥰
Minigimm2020 Betulfatih benim ilk gebeliğim burdaki yorumlardan anladim hickirdigini pit pıt pıt dye atiyo
Dk72 Betulfatihevet canım pıt pıt kalp gibi atıyor ve ritmik oluyor 5-10 dk sürüyor öylece😊 Benim de 2 haftadır oluyor öylece öğrenmiş oldum
Minigimm2020 ecembugra53 cok şükür elhamdülillah ozaman 🥰🥰🥰 iyu olsun da bilemedim cok fazla hickiriyo gibi geldide
Betulfatih Dk72 Bende korkmuştum yaaa saol canim benim genelde genital bölgenin üst tarafında atıyor baş aşağı pozisyondan sanırım ondan🙈😂
Merve1656 Minigimm2020 hıçkırdigini nasıl anlıyorsunz bende 28+5im böyle düzenli bi şekilde 5 6 kere kalp gibi atıyor o zaman hickiriyor mu diye düşünüyordm bende 🙈 normalde hanımefendm sert tekmeleriyle vuruyor dönüyor falan çünkü 🤣