MiniKaya kızlar merhaba zaranın bu modelini çok beğendim fakat pahalı biraz bu tarz başka biyerde gördünüzmü ? yada ince bu tarz beşik koruyucu önerebileceğiniz biyer var mı ?
isyo MiniKaya karışmak istemem ama bu koruyucuları pek önermiyolar bebeğin altına kafasını sokması yanlardan hava girmediği icin vs diye okumuştum
Sekersizkola MiniKaya ben ayağını falan sıkıştırmasın diye üç tarafına yatağın altına kadar girebilecek yüksek bi kenarlık yaptırmayı düşünüyorum. Ayağını kolunu sıkıştırmak konusunda yorumlar gördüm onun için yatakla sıkıştırabileceğim bi koruyucu olsun istiyorum.
MiniKaya isyo ama diğer türlüde kafasını falan vurma ihtimali var yada bacağı falan sıkışabilir örmelee çok kalın olduğu için onlarda hava probleminin daha az olcağını düşündüğüm için böyle ince birşey istiyorum
MiniKaya Imfromlastnight beşiğimizde ikea aslında ona bakayım birde belki internette yapan sayfa varmıdır diye merak ettm canım çok sağol
MiniKaya Sekersizkola karyola için parmak koruyucu diye ürünler var ama onlarıda tek bir sayfada buldum tanesi 20₺ komple beşik için fiyatı 550-600₺ ye geliyor 🤦🏻♀️
MiniKaya Sekersizkola instagramda yada google de mybeeandme.tr diiye aratırsanız sayfa çıkacaktır daha detaylı bakabilirsiniz