Yelizimmmm3447 Kızlar 9+5 hamileyim idrarımda lokosit çıktı böyle bir sorunla karşılaşan varmı bebeğe zararı olurmu😔
Nasippp Yelizimmmm3447 bol bol su iç 1 damla bile olsa idrarrın tutma çıkar geçer Allah’ın izniyle bende gebeliğin başında oldu bol bol su içtim şükür şuan iyiyim hala da su içiyorum
Deletedmom95 Yelizimmmm3447 gebelikte enfeksiyon çok yaygın bol su iç sürekli lavaboya gittikçe enfeksiyon kendini atıyor. Tuvaletin gelince tutma. İç çamasırını sık değiştir kuru olsun. 🌿 24+3 haftalığım bende bile oluyo bi var bir Yok 😂🤷
Yelizimmmm3447 ecembugra53 orta idrar istedi araştırmak için yarın sonucum çıkıyor sonuca göre vericek tşk ederim 🤗
Yelizimmmm3447 Deletedmom95 evet ben hiç bilmem idrarda enfeksiyon ilk hamileliğim böyle bir durum yaşadım bebeğe zarar verir diye korkuyorum günde 2 kere değişirdim hamilelikten sonra 3 kere değişiyorum ama inş geçer evet su çok önemli tşk ederim ❤️
Buse-93 Ben uğraşıyorum 19 çıktı lokosit bir haftadır antibiyotik kullanıyorum 14 haftalığız. Kasık ağrısı yapıyor
Asn Buse-93 bnm 60 çıktı böyle bir sorunum yoktu 36. haftada tam da pazartesi doktor yolu 😭 hiçbir belirti de yok yani anlamadım
Buse-93 Asn benim yanma oldu antibiyotik içtim insallah geçmiştir hafta içi tahlil vericem çok korkuyorum bir zararı olucak bu enfeksiyonun diye bide antibiyotik mantar gibi yapar bende oda oldu😔
Asn Buse-93 inş kötü bişiyle karsılasmayız bnm de sancılarım tam bu çıkınca basladı bu yüzden psikolojik olarak çöktüm yani