Oknsm Kizlar ozele gidiyorum normalde 34 haftalik olduk normal dogum istiyorum ozeldeki doktorum sezeryan dedi sezeryan istemiyorum varmi normal dogum icin sehir hastanesine gideyim diyorum varmi aranizda giden dogum yapan memnun kalan arkadaslar
Oknsm aybkkra anadoluda ayse hocaya gidiyordum tayini cikti gitti sonra gulsen hocaya gittim sezeryan dedi gecen hafta kontrolde biraktim bende
aybkkra Oknsm yine özel düşünürseniz medicalde fatma hanımı öneririm devlettede eşi çalışıyor diye biliyorum
Oknsm aybkkra acikcasi devlete gitmekten cok korkuyorum ebeler dogum yaptiriyomus bide kimseyi yanina almiyolarmis cok kararsizim normal dogum icin gideyim diyorum devlete ama bilmiyorum belki yine ozele giderim oneriniz icin cok tesekkurederim
aybkkra Oknsm haklısınız tehlikeli şu an devlet fatma hanım neyse onu söyler zorlamaz diye düşünüyorum sezeryan için aklınızda bulunsun yine inşallah istediğiniz gibi olur
Oknsm aybkkra insallah 🤲 devlet hem tehlikeli hemde doktorlar suriyelilere bakmaktan bikmislar yemin ediyorum ilgilenmiyolar dogru duzgun sami beyde iyiymis anadoluya gelmis evime yakin oldugu icin anadoluya gideyim diyorum yine siz heralde fatma hanima gidiyosunuz galiba
aybkkra Oknsm evet. Ablamda doğumunu yapmıştı çok memnunuz biz. Sami beyide biliyorum onada çok iyi diyorlar yakınsa gidin tabi.