Mucizelerim2020 34.haftamda doğum yaptim,hamilelik surecimde hersey iyi gitti aslinda,cok hareketliydim ama bolca dinlenerek o hareketlilikler oldu,30dan sonra egilme vs yaptigimda karin kismima krap gibi bisi giriodu bebekler bi yere toplaniyorlardi karnim semsert oluyordu,doktorum normal diyordu bu haftalarda başlıyormuş bu kasılmalar filan,rahim agzi uzunlugum cok iyidi ve nst hic sancim cikmiodu,bebeklerin oda hazirligi ve temizlik olayini ailemle yapmama ragmen ben sadece onu buraya şunu şuraya koyun dedim oturup kalktim sadece,sabah uyandigimda karnimin alt kisminda acayip bi agri vardi sanki günlerce bisiklete binmişim gibi kasık kısmımda sızlama vardı,doğru düzgün oturamadim bile ama hic aklima dahi gelmedi dogum olayı,sabahina wc kalktim ne bi agri var ne bi sızlama çok rahattım ohhh geçti şükür derken tekrar uyudum,uykudayken suyum geldi bi anda,ondan sonra herşey inanılmaz hızlıydı,açılmada başlamış,sancımda hastanede en üst seviyeye geldi..Şimdi 18 aylık oldular ve hala zaman çok hızlı geçiyor,uzun oldu vallahi kusura bakmayın..