Nisa46 Kızlar benim gibi adet gününden önce test yapıp negatif çıkıp sonra adet günü geçtikten sonra pozitif çıkan varmı ben kan vermeye gidemiyorum korkuyorum çıkmaz diye 😞
Mavi_- Nisa46 benim adetim 4 gün geçmişti evde idrar testi yaptm negatif çıktı sonra sabahına dedim bi de kan vereyim kanda değerim 19 çıktı ve hamileydim geç döllenme olmuş şimdi 5 haftalık bebeğim
sabr_sukur_dua Nisa46 Canim idrarda negatif cikipta kanda pozitif goren cok kisi var benimde idrar negatif ve silige yakin cikti pzartesi kan vericem regl olmazsam sende ver mutlaka en azindan icin rahat etmis olur 😘
Mavi_- Nisa46 normalde adet olmadan 10 gün önce göğsüm çok sertleşirdi ama bu defa çok yumuşaktı sadece biraz sızlıyordu ve sürekli beyaz bi akıntı geliyordu su gibi başka hiç bi belirtim yoktu
Mavi_- Nisa46 umarım sen de hamilesindir ben çok umutsuz gitmiştim tamamen öylesine öğrenince şok oldum hadi sen de git bi kan testi yaptır sonuçtan korkma allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin
Nisa46 _Mother_ Merhaba adet gününü mesela diğer ay 10 una oldunuz bu ay onuna kadar mı bekliyorsunuz benimki 20 günde bir oluyor öyle aydan aya olmuyorum bikaç gün önce oluyorum diğer ay olduğum günden😢
_Mother_ Nisa46 canım ben 29 günde bir oluyordum geçen ayın 22 si son adet tarihim Di bu ayın 20 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım o şekilde oldu