Rain81 Edosummm ah canım benim 30 haftalık hamileyim hala kokuya hassasiyet ve arabaya binince mide bulantısı var, geçmedi benimki, sadece hafifledi.. ama bebeğe bişi olmuyor bende beslenemiyordum ama bebeğin gelişimi normal
Bebeto Aynen benim de 14. Haftada ancak hafifledi hatta bazen ara ara oluyor ben de 17. Haftadayım. Çok zor geçiyor.. mideni bulandıran şeyler yememeye çalış ben sakızla ancak geçiriyorum bazen hala.. muz da iyi geliyor
Bebeto Edosummm %80 erkek demişti geçen muayenede hoca bakalım bu sefer ne diyecek kesinleşir sanırım 🙂
Bebeto Edosummm inşallah sağlıkla olsun insanın gönlünden bir şeyler geçiyor ama önemli olan sağlıklı olmaları 😍
Merviss Canim malesef ki cogu kisinin ayni. Bende perisanim. Yine midem perisan. Tutuyorum kendimi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Edosummm Resmen meraktan ölüyorum cinsiyetini ❣ Geceleri kalkıp tuzlu birşeyler yemessem ölüyorum gün içerisinde nerdeyse hiçbirşey yemiyorum bebegım nasıl besleniyor bilmiyorum
Bebeto Edosummm için rahat olsun zaten ilk üç ay sen hiçbişi yemesen bile o senin vücudundan gerekli besinleri alıyor ama bu sefer de tabi sen halsiz kalıyorsun meyve falan tüketmeye çalış genelde o biraz mideyi rahatlatır ayva muz çok iyi gelir .. ben mesela 3. Ayımda enfeksiyon geçirmiştim antibiyotik içmek zorunda kaldım ne yesem çıkarttım hiçbişi yiyemedim su bile içemedim ama çok şükür