Damlaaaaa35 Kızlarr selam ben özel sektörde bir markette danışma personeliyim şuan idari izne cıkma hakkım varmı ? Bilen varsa yazabilirmi
Nermin1002 Damlaaaaa35 bende market yöneticisiyim malesef bizi insandan saymıyolar bize idari izin vermiyolar covid ilk çoğaldığı zaman bir aylık verlmişti ben o Zaman hamile değildim ama şuan kimsenin öyle bi düşüncesi yok tehlike altında çalışmaya devam ☹️
Serifeisitmir Damlaaaaa35 hangi firmadansın canım bende özel sektör deyim nişandan beri idari izinliyim
Mlkmhrrm Özel sektörde malesef böyle bir hak yok kamuya özgü idari izin ancak yasal olarak izin zamanınız gelince çıkabilirsiniz kaçıncı haftanızdasınız
aslmlkkrr-12 Başlık açılmışken bende sorayım , kamuda çalışan hamişler 24.haftadan önce idari izin gelecek diye bir söylenti var . Bileğisin olan var mi acaba
Beyaban7 aslmlkkrr-12 ben kamuda calisiyorum. Yeni 32. Haftama girdim 24. Haftadan sonra 32 ye kadar idari izinliydim. Devam ediyor yani
ipegin-annesi aslmlkkrr-12 bende kamudayim ama hamilelere idari izin çıkmadı sadece 24-32 arası idari izinli olacağız..
Gumball aslmlkkrr-12 inşallah öyle olur. Çünkü toplum inanılmaz bilinçsiz. Beni çok korkutuyor bu cahiller. Bizi de hasta edecekler
econte2 Beyaban7 peki 32 haftadan sonra calisabilir alirsan gidip calisacakmisin 32 den sonra idari izin bitiyo gibi anladim bende😔
Mlkmhrrm Damlaaaaa35 yolun başındasınız desenize keşke verilseydi özel sektöre de böyle bir hak sonuçta normal bir süreçte değiliz inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğinizi kucağınıza aldığınız günler gelir hepimizin gelsin o günleri
Damlaaaaa35 Mlkmhrrm inşallah çok korkuyorum stresden yüzüm göZüm yara içinde vakalar yüksek avmdeyşm bide insanlar bilinçsizce geziyor
Beyaban7 econte2 32. Haftadan sonra calisamaz alip kurumuma verdim. Zaten çoğu kurum calisabilir raporunu kabul etmiyor diye biliyorum.
econte2 Beyaban7 anladim.o 5 hafta iznin o zaman yanmis oldu simdi dogumdan sonra sadece 8 hafta evdesin sonra ise baslicaksin.oyle oluyo dimi
Mlkmhrrm Damlaaaaa35 tedbirsiz gezen insanları gördükçe inanın tutup parçalayasım geliyor 😂 malesef insanlar hala basite alıyor siz tedbirinizi alım gerisi Allahtan inşalşah bu günler geçip güzel günler gelecek evlatlarımız ile
Damlaaaaa35 Serifeisitmir söyledim evet sadece idari izin hakkım olup olmadıgını bilmiyorum çünkü kronikler çalışıyor suan o yüzden