Merhabalar benim gibi taze anneler ve yavrusuna kavuşmayı bekleyen hamile anneler 👪👶
Bende şükürler olsun ki yavrumu kucağıma aldım..
27 nisan cuma günü doktor randevumuz vardı süslendik püslendik kızımız ne alemde bakmaya gittik normâl doğumu bekliyorduk bir problemimizde yoktu suyum biraz biraz azalıyordu ama doktorum hâlâ yeterli derecede suyum olduğunu söylemişti önceki kontrolümüzde hatta çatı muayenemi ıkınma derslerimi falan bile vermişti,herneyse cuma günü gittik ultrasona girdim doktorum baktı suyumun iyice azalmaya başladığını ve plasentamda yaşlanma olduğunu pazartesiye kadar sancım gelirse normal doğum deneyeceğimizi gelmezse pazartesi günü sezeryan'a alınacağımı söyledi. O an kızımı değilde gireceğim ameliyatı düşündüm o kadar saçmalamışım ki😡 Strese girdim çünkü asıl sezeryandan korkuyordum.
Nst'de sıfır kasılma ve sıfır açıklıkla evimize geldik. Pazar gününe kadar açılmam olsun sancım başlasın diye herşeyi denedim meryem ana eli otunu okuyup suya koydum,4.kata yürüyerek çıkıp indim,squat yaptım aklıma gelen herşeyi uyguladım ama maalesef hiç sancılanamadım😩
Pazartesi günü 3te yatışım yapıldı ve sabah 11den sonra birşey yiyip içmem yasaklandığı için en çok zorlandığım o oldu çünkü ameliyatım 6 civarı denmişti 😣
Doktor 5 gibi hastaneye giriş yapmış beni hemen hazırladılar ameliyathaneye indik ama sezeryandan korkan ben gitti sanki 40.ameliyatına giren bir hasta neşesi geldi güle oynaya ameliyata girdim. Spinal anestezi uygulandı kesmelerini ve yavrumu çıkarmalarını acı duymadan hissettim,evladımın sesini duyduğum an ağlamaya başladım.Ben hayatımda böyle bir his tarif edemezdim daha önce net.Kızım 17.23te hayatına merhaba dedi ve dogduğu gibi doktorumuzun eline kakasını yapmış 😁
Çok muhteşemdi yanağıma getirip koyduklarında kendimi dünyanın en şanslı insanı hissettim.Ameliyatım rahattı ama bi süre sonra acısız histen bile rahatsız olup uyutulmak istedim ama az kaldığı ve beni 10 dakikalık kalan son işlemler için uyutup sersemletmeye gerek duymadılar.Sonrası hepimizdeki gibi aynı son odaya çıkıp meleğimle tanıştım.
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BİZ YAVRUMLA KAVUŞTUK DARISI BEKLEYEN VE İSTEYENLERIN BAŞINA 🙏❤