Bebiss123 Merhaba iç çamaşırım ıslanıyor acaba kese suyumu die turnusol lağıdı alıcam ama hiçbiryerde yok ve hangi renk bildiğiniz biryer varmı internette bike stoklar tükendi diyor lütfen bilginiz varda dönermisiniz
mlsmrtgl Bebiss123 normal akıntınızı su ile karıştırıyor olabilir misiniz ? O haftalarda su gibi şeffaf kokusuz akıntı oluyor .
Fatma373737 Bebiss123 kuzum korkma benim de öyle olurdu hep ıslanırdı doktora sorduğumda akıntı gebelikte olur normal dedi ama doktoruna sor tabiki sende
Bebiss123 mlsmrtgl olabilir o yüzden test almak istiyorum korktum baya ilk gebeliğim eğer bugün testi bulamazsam akşam gidicem acile
Asenana Bebiss123 29 hastalığım geçen hafta benimde başıma geldi ama hemen doktora gittim kağıt felan aramak yerine doktora git bence
mlsmrtgl Bebiss123 Test bulmak yerine doktora gidin doktorlarda o testi yapıyorlar . Hem içiniz rahatlar .
Epifenomen Bebiss123 turnusoldan ziyade, eczanelerde amniyo sıvısı olup olmadığını anlamak için olan genelik testine benzer testler var. Doktorunuzla görüşüp bu testi alın ve doktorunuz yapsın, %100 sonucu o veriyor turnusol yanıltabiliyor
dorukhan_nehirada_moms Bebiss123 bnmde olmustu hatta bi keresinde ole bi akinti gelmisti ki suyum gldi sanmistik ne tutabiliodum ne duruodu hastaneye gittik dr alttan muayene etti usgde bebegin;hareketlerine ve suyuna bakti hersey normal dedi 2 gun takip edin dedi devam ederse cogalirsa siddetli sanci agri batma olursa hemen geri gelin demisti allaha sukur bisi olmadi hatta 27 haftalik;bile olduk ozmn 18 haftaliktim akintiyla karistirmis olabilirsiniz dedi o donemde ole akinti olamasi normalmis istersen bi acile git yada dr una kontrol etsin alttan muayenede gollenme varmi diye bakiyorlar biraz can yakio ama cokta deil icin rahat eder en azindan