Burada doğum hikayelerini okurken acaba ben de yazabilecek miyim, bana da nasip olacak mı, ne zaman yazacağım diyip duruyordum çok şükür bana da nasip oldu güzeller güzeli bir bebeğim var❤️🤲🏼
27 Ağustos perşembe günü kontrolüm vardı doktorum rahmimin yumuşadığını Ve 2 cm açılmamın olduğunu zaten Bundan 1 hafta önce söylemişti her an gelebilirdi minikim. Perşembe günü doktorum en geç çarşambaya kadar gelmesi gerekiyor eğer gelmezse suni ile başlatacağız doğumu dedi sardı beni bir heyecaan🥰 ardından nst yolladı nst de hareketlerini beğenmedi tekrar istedi tekrar bağlandım bu kez diğerine göre iyi ama yine de yeterli değil hareketleri bugün eve git duşunu al dinlen güzelce hareketlerini kontrol et eğer hareketleri düzenli değilse yarın gel doğumu başlatalım dedi ben de eve geldim dediklerini yaptım ve bebeğim hiç denecek kadar az hareket etti ben de doğuma gitmeye karar verdim riske atamazdım. Ama suni ile değilde kendi sancım ile başlamasını istiyordum bu yüzden dışarıya çıktım metrelerce yürüdüm merdiven indim çıktım ve eve geldim gece 2 gibi eşimle yatağın içinde konusuyorken birden bi akıntı hissettim baya bi gelmeye başladı banyoya gittim baktım ki şakır şakır su geliyor doktorumu aradım sabahı bekleyebilirsin dedi gece sancılarım başladı sabah sekize kadar evde çektim sonra hastaneye gittik açılmam 4 cm olmuştu yatışım yapıldı suni sancı verildi açılmam 5 cm olmuştu 3 e kadar sancı cektim açılma yine aynı değişen hiçbir şey yoktu ben bi terslik olduğunu anlıyordum ama kabul etmiyorlardı moralim bozulmasın umutsuzluğa kapılmayayım diye birşey mi var diyordum yok diyorlardı sadece kapıda aileme söylemişler ve Betül’e söylemeyin bilmesin demişler o yüzden ailemde gelip gelip Beni motive ediyordu herşey çok güzel ilerliyormuş açılman çok iyi gidiyormuş vs diye meğer bebeğin kafası kanala düz girmesi gerekirken yan girmiş biraz daha bekleyelim düzelme ihtimali var eğer düzelmezse Sezaryen demiş dr en son tekrar muayeneye aldı doktorum o anı asla unutamıyorum sancılar bir yandan doktorun bebeği düzeltmeye çalışırkenki verdiği acı bir yandan 😔 dr baya bi zorladı kafasını düzeltmek için benden oluk oluk kanlar sular boşaldı o an bayılacaktım resmen ama maalesef olmadı düzeltemedi ve bebeğin kafası şişmeye başlamış kızarıyor acilen sezaryen diye ameliyathaneyi hazırlattı apar topar ameliyathaneye çıktık ablam kayınvalidem eşim vardı ben girerken ameliyata girmek istemiyorum korkuyorum diye ağlayarak girdim içeriye ben girince eşimde ağlamaya başlamış. Komple uyumak istedim hiçbir şey görmek duymak istemedim. Güzel kızım 15 dk içinde doğmuş kızımızı çıkarır çıkarmaz babası hüngür hüngür ağlamaya başlamış önce bi bebekle aşağı inmiş bebeği ablamlara teslim etmiş benim yanıma gelmiş ben de 45 dk ya falan çıkmışım çıktığımda kızım nerde, kızıma birşey mi oldu, neden yanımda değil, canım kızım diyip duruyormuşum 😂 hemşirede aşağıda bir dakikaya yanındasın aynı sana benziyor çok güzel bi bebeğin oldu demiş birazını hatırlıyor gibiyim hatta 🙊 asansörde eşim elimi tutmuş bende elini öpmüşüm sıkıca tutmuşum elini bunuda eklemek istedim☺️
Vee gelelim sezaryen çok zor mu kısmına hayır ben zorlanmadım hastaneden çıktığım ilk gün ayaklandım hiç yatmadım her işimi yapmaya çalıştım bol bol yürüdüm ağrılarım illaki oldu, oluyor ama öyle dayanılmıcak ağrılar değil ben çok güzel karşılayabildim umarım hepinizde öyle olur. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim☺️