Zelalceylan07 Kızlar 10 gün önce kesik peynir şeklinde beyaz akıntım oldu pütürlü adetim gecikti acaba gebelik var mı
MYstryy Zelalceylan07 var yada yok demek yanlis olur en guzel sonucu test yaparak anlayabilirisnizz. Allah hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin isteyen tum kardeslerime 🤲🌸
Yildizz98 Zelalceylan07 canm test yap evde varsa cikar gec dollenme degilse bende mesela 10gun gecikme var bugun cok silik gordum adet olmadiqca umut vardir🤲🏻
Sevm Zelalceylan07 akıntının beyaz olması genelde yumurtlama günün olduğunu gösteriyor eğer değerlendirdiysen bir kaçtün daha bekle ve test yap🌸 inşallah vardır
Zelalceylan07 Yildizz98 Yildizz98 valla daha adet olmadım ama burnuma çok kötü koku geliyor en sevdiğim yemek sarma dün onun kokusunu bile almak istemiyordum üstüne bide ishal oldum
Yildizz98 Zelalceylan07 koku,mide bulantisi icin daha erken canm psikolojik ola bilir inshallah yap yarin vardir🤲🏻
198697 Zelalceylan07 önceki gebeliğimde bende de ishal vardı. İnşallah hamilesindir canım sonucu paylaş bizimle 💕