Selamun aleykum kızlar. Salı günü 2 eylülde 40+1 de oğluma kavuştum. Genel anestesi ile zorunlu sezeryan oldu. Aslında son ana kadar herşey cok normaldi. Bebeğim yerleşmişti hatta guzel bir hamilelik geçirdim ilk haftalar bulantılar çok oldu ama hamdolsun halimize. Gebelik sonunda zaten yıllardır var olan hemoroid problemim cıktı. 39+5 idi sanırım. Kabızlık sebebi ile cok ikidim ve hemoroid cok buyuk bir şekilde şişti. 2 gün ağrısından acisindan ağladım duramadım dr um gordu ve bu hemoroid ile.normal.doğum cok zor dedi normal doğum da.cok.kanama riski oldugunu söyledi o arada hemen genel cerrah da gördü oda aynısı söyledi ilaç tedavisine başladı.ama.benim günüm kalmamıştı 40 olmuştum. Ertesi gün zaten bebek artık 40+0 olduğundan sezeryan ile bebeğim aldılar. Genel anestesi olduk tabi sonrası çok sancılı bir sürec yani ciddi bir gaz problemi var ama yava ş yavaş geçicek inşaAllah hareket ederken zorlaniyorum organlar yerine yerleştiği icin ve rahim toplanmaya başladığı için agri daha çok oluyor ama dayanilmayacak bir agri değil. Bugun doğumun 2. Günü hamdolsun evimize çıkıcaz. Bu arada Pendik Medipol hastanesi Nergiz Kılıç da doğum yaptim.Hastene çok temiz ve steril hemşireler gerçekten çok iyi ebeler aynı şekilde tavsiye ederim kesinlikle. Hepiniz minik.kuzulariniza sag sağlım kavuşun inşaAllah🥰