Esra-y
Canım ben çok bekledim geçer diye kan testleri herşey yaptım temiz çıktı. Sonrasında doktorum allerset alerji hapı verdi kullanıyordum yine kasiniyordum. Kendisini aradım söyledim cildiyeye görün dedi gittim hemen cildiyeye dedim bu şekil geceleri çok kasiniyorum uyuyamıyorum kan testi falan da budur temiz dedim. Bı krem karışım bişey veriyor musunuz kadın doğum doktorum karışım veriyorlar rahatlatır dedi. İnceledi heryerimj ve allerset yazdım karışım yazdım kullan geçer dedi. 3.trimestier döneminde gebelikte oluşan bir alerjiymis son 3 aylık süre içinde oluyormuş. Herhangi bir zararı yok canım kremlerim bitmek üzere yeniden alacağım ve hapinda 2.kutusuna geçtim o sayede rahatlıyorum ve geçiyor izleri başka yok. Fakat kremi kullanırken ilk 3 gün sabah akşam sürdüm akşamları duş alıp yatmaya yakın sürdüm vucudumj elime duş jeli döküp ovarak yikiyip durluyorum sabun,lif yasak. Sonradan kaşıntı durunca sadece akşam sürüyorum artık duş almıyorum canım vücut çok kuruyor iyice diye ara sıra alıyorum. İstersen sende git cildiyeye menthollu karışım veriyormussunuz de banada yazın lütfen çok kasiniyorum kafayı yedim de verir bu karışımı. Bebeğe hiç bir zararı yok 29 dan belli kullanıyorum şuan 34+2 yıl başka çarem yok gündüz bio oil suyorum arada bebe yağı sürüyorum akşam 9 da hemen krem sürüyorum menthol olduğu için serin tutuyor ve geçiyor. Uzun oldu kusura bakma insalahhh güzel izah etmisimdir😘🙂