Kızlar sonunda bende doğurdum sabahtan çatı muayenesi vardı bişey olmadı normal bekliyce dedi doktor eve gittim sonra6 6 buçuk gibi suyum geldi tuvaletten sonra şar diye bildiğin su olduğunu anlıyorsun zaten neyse ben panik yapmadım eşimi aradık kardeşim vardı yanımda sonra o geldi eşyaları aldık doğum çantasını falan sonra acilden giriş yaptık sonrası işte odaya aldılar yatışım yapıldı nst takıldı ebe baktı 2cm açıklık var dedi bekliycez dedi 1 saatte benim açıklığım 2cm ilerliyordu hızlı gidiyorız bu güzel bişey dedi ebe ben heyecanlandım tabi sancıları çok iyi karşılıyorum falan sonra 5cm den sonra epidural takıldım hissetmedim çok güzeldi o evre sonrasında 8cmden sonra açıklığı sancıları çok fena hissetmeye başladım sonrasında 9cm ve dakikada bir geliyordu sancılar doktor ve ebe sürekli ıkın ıkın diye bağırdılar benim ıkınmam güçsüz olduğu için hatta oğlumun kafasında ödem oluştu hafif ama 2güne geçer dediler sonra işte doğumhaneye aldılar 3 4 ıkınmadan sonra oğlum çıkmıştı ve o an herşeyi gerçekten unutuyorsunuz sanki hafiflemiş gibiydim göbeğimde gitti zaten toplam 10kilo almıştım fitim yani ☺️ Sonrası içten dikişim atıldı estetik dış dikişim yok kestiler bu arada dar olduğu için içten dikişim var neyse sonra oğlumu kucağıma verdiler çıktım eşim annem babam kardeşim vardı dışarda herkesin yüzü mutlu😍ve şimdi 4saatliğiz hastanede yanımda mışıl mışıl uyuyor uykucu💙😍 veshasıl kelam çok uzun oldu ama kusura bakmayın her evreyi detaylı anlatmak istedim korkmayın kızlar ben yaptıysam herkes yapar çünkü canım çok kıymetlidir benim 😄🙂 8saatlik sancıya değdi bile şimdiden huzurluyum iyiki normal doğum yapmışım diyorum💙♥️🤍