yamacalimoms Kızlar doktorum sola yatmaya çalış dedi,geceleri uyku sersemi sagda buluyorum bazen kendimi hemen düzeltiyorum zararı var mı bunun? Bazen de belim ağrıyor sola yatmaktan🧐
DilanDag yamacalimoms sağ ve sola yatmaktan başka çaremiz yokki😂 ama en iyisi sola yatmak bir sağ, bir sol degise degise yatıyorum
Ozgebyr yamacalimoms ben bu zamana kadar sag sol karışık yattım 32 haftalığım ama şimdi genelde soluma yatmaya çalışıyorum bazen uyuşunca azıcık sağıma dönüyorum mecbur napayım😕
Sumru yamacalimoms istemsizce sola yatıyorsanız belinizi yastıkla destekleyin en azından dönmenizi önler 😇 bende hep soluma yatıyorum bazen bacaklarım kalçam falan ağrıyor hafif sağa döner gibi yatmak rahatlatıyor beni beynime nasıl yer etmişsem sağa hiç dönmüyorum 😂😂😂
DilanDag yamacalimoms aynen öyle benimde basenlerim ağrıyor bir tarafa sürekli Yatınca bir tarafım ağrıdıgi zaman diğer tarafa dönüyorum ağrısı geçene kadar sürekli böyle 😂
DilanDag yamacalimoms ya öyle olduğu zamanda insan sanki eziyormuş gibi hissediyor demi bana öyle oluyor değişiyorum hemen yönümü 😂
yamacalimoms Sumru Ah analık ya 🧐 uyku sersemi yastık falan kar etmiyor bana 😄 yüz üstü uyumayı özledim yaa
yamacalimoms DilanDag evet pıtır pıtır oynuyor sağa yatınca zaten duramıyorum sağ da hemen dönüyorum sonra kesiyor uyuyor bı daha
Sumru yamacalimoms 😂 valla anne olunca anladık bazı şeyleri 😂 bende sırt üstü uyumayı özledim az kaldı hayırlısıyla inşallah bu sefer de uykuya hasret kalacağımız günler olacak 😂 bence şuan uykunun keyfini çıkarmaya bakalım
yamacalimoms Sumru uyuyamıyorum geceleri hiç yoksa 10 defa tuvalete kalkıyorum bölük pörçük uykularım şimdiden anne ben geliyorum diyorlar😄