Seher26 ayseguler01 rapor çıkaran dr hangi tanı ile raporu çıkarttığı önemli bende bende emboli atma tarzında bir tanı konmuş hiç ücret ödemiyorum 9 kutu olarak alıyorum
Nasippp Seher26 nasıl tanıya göre ücret alma durumu mu var bende kullanıyorum 15 kutuya 135₺ fark almışlar
Nasippp Minikoocum canım benimde raporum. Var benim kullandığım kutu da 2 iğne var 15 kutu yazmış doktorum eczacı 135 ₺ fark almış raporlu olunca ücretsiz alınmıyor muydu bu fark neyin nesi aceba
Seher26 Nasippp canım görümcemde rapor çıkarttırdı onun raporunda infertilite diye yazmış dr o yüzden onda fark çıkıyor benim ki emboli diye yazılı hiç fark ödemiyorum 3 aylık olarak 9 kutu alıyorum
Bilibon Bnde hibor kullaniyorum dr um ozel klknik oldugu icin raporu yok saglik ocagina yazdirip aliyorum 5 kutusunu 70 liraya aliyorum doguma kadar kullanicaksam eger bnde rspor cikartmayi denicem yoksa 10 gunde bi yazdirmak zorunda kaliyorum
B_e_y_r_a Minikoocum ne diyorsun ya sen ? Saglık Ocagı aile hekimine yazdır hemen!!! Böyle her kutuya para mı verıdeksın. !!!!
Yehb38_ Nasippp cnm ben 2012 yılındada kullandım 9 ay boyunca bir kuruş vermedim şuanda kullanıyorun yine aynı şekilde bir kuruş dahi vermiyorum 3 aylık igne yazıyorlar 9 kutu oluyor oda
Nasippp Yehb38_ şaşırdım yani bende burada okuduğum kadarı İLE rapor olunca ücretsiz alınıyor bu alınan fark neyin nesi ise başka eczanelere soracağım
Bilibon Yehb38_ saol cn bnde sonradan ogrendim ama ne kadar daha kullanacagim bilmiyorum o yuzden de 2 hafta daha idare edicem eger daha devamsa cikarticam jnsallah rapor
Yehb38_ Benim çevremdekilerde kullanıyor çogu kişi rapor olunca hiç para ödemiyorlar para ödeyenlere şaşırdım bence bir araştırın sorun ezcacıya falan
ayseguler01 Raporda yazılan teşhis kodu önemliymiş bazılarında katılım paylı bazılarında değil tanıdığınız bir eczacı varsa arayıp öğrenebilirsiniz
Nur38 Minikoocum doktorunuz mutlaka rapor yazmalı yoksa boş yere cok para ödersiniz raporunuz olursa bittikçe rapor günü bitene kadar yazdırıp ücretsiz alabilirsiniz
Nasippp Minikoocum hepsini. Mi aldınız canım bizde raporlu şekilde aldık bu gün ama fark parası almışlar eşimden 135₺ ben tamamen ücretsiz die biliyordum
Minikoocum Seda5892 teşekkür ederim sayanizde oldu valla yanyanaydı klinkle eczane sisteme rapor düşmemiş dedi eczacı ondan ful ücret almınmıs dedi ama kendi hatalarını öyle kapatıyorlar şükür size sordum da aldım paramı
Minikoocum Nasippp canım doktor ful raporlu yazmış zaten ücretsizmis eczacı hata yapmış sadece muayene ücreti var 6 tl Okadar
Nasippp Minikoocum ay bizden ne farkı almış eczacı aceba başka eczanelere soracağım saçma sapan işler ile uğraşıyoruz resmen hadi benim ki bişey değil ama 1.500 TL gibi. Bir parada nasıl hata yapmışlar gerçekten anlamadım neyse ki aldınız