Gozdeozel-34 Çok erken olduğunu düşünüyorum ama biz 10 haftalık olduk. Ben bebeğimin nerede olduğunu hissediyorum ara ara kramplar kasılmalar oluyor doktora söylediğim de erken hissedebilirsin demişti. Ama ben hala şoktayım 😊
ecembugra53 Gozdeozel-34 kramplar cok erken başlamış normalde bu kadar erken başlamaz benşm de 28. Hafta da başlamıştı cnm hayorlı olsun
ecembugra53 Gozdeozel-34 canım kramplar için magnezyum eksikliği den olıyor doktora git ilaç versin sana
Gozdeozel-34 Peki çok mu erken onu hissetmem için hissediyorum ama doktora söylediğim de normal demişti ama 🤦🏼♀️
Gozdeozel-34 Zisanmery büyük ihtimal bu yüzden erken hissediyorsunuz Ablam da erkek yeğenim de böyleydi 😊
Zisanmery Gozdeozel-34 ben bebeğimin hareketerlini hissetmiyorum karın ağrısı kasılma gibi çok hareketliymiş buyüzden olur dedi doktor
threestar Gozdeozel-34 14. haftama giriyorum benim de kasıklarımda hafif kramplar oluyor bebeğin büyümesinden kaynaklı rahim kasları gerilmesinden oluyormuş 😊
Gozdeozel-34 threestar büyük ihtimal vücut günden güne farklılık gösteriyor yaşadığımız her şey ondan herhalde 😊
Birgaripmucize Gozdeozel-34 sanırım vücut ve kemik yapımız değişiyor sinir baskısı bilmiyorum hala var .Doğumum da çok güzeldi
Gozdeozel-34 Birgaripmucize olabilir. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinize darısı bize inşallah 🙏🏻