Burcuseyda 25+4 haftalık hamileyim mide yanmam cok siddetli bi sekilde devam ediyo doktorum gaviscon verdi ama gecirmiyo baska önerisi olan varmı
Yesimecrin34 Burcuseyda soğuk süt dene birde canım. Ama yavaş yavaş iç tek seferde içme. Bana tek yarayan o. Maden suyu bende de fayda etmiyor malesef
cgdm0101 Burcuseyda benimde ilk 3 ayımda oluyordu ve bir gün aşırı şiddetliydi. Dayanamıyordum artık gaviscon fayda etmedi acillik oldum orda 2 serum yedim parol yapıldı yine geçmedi üstüne renni çiğnedim geçmedi. Eve geldim süt içtim bi süre sonra hafiflemişti. Yemeği az az sık yemen lazım. Yemek yerken su içme ve yüksek yastıkta yatman lazım. Geçmiş olsun
Muberraonur Burcuseyda kesinlikle soğuk süt iç çok iyi geliyor yani benim geçiriyordu bi kaç dakikaya midem rahatlıyordu ve rahat rahat uyuyordum😌 başka hiç birşey geçirmedi soğuk süt candır 😀
minimeveannesi Ben salatalığı buzluğa atıp donduruyorum onu buzlu buzlu yemek iyi geliyo.özellikle gece yanmayla uyanıp bi yandan da acıktığımı hissettiğimde salatalığı düşük kalorili olmasından ötürü çok seviyorum 😁 Tavsiye ederim.