sekerportacalii Merhaba kızlar 🌸 29+2 olduk çok şükür🙏 Ama bebeğimin eşi hala aşağıda haliyle erken Doğum riskimiz devam ediyor. Bebeğim inşallah zamanında gelir 🙏 Fakat erken Doğum söz konusu olursa özel hastanelerde küvöz ücretlendirmesi nasıl oluyor ?
Suna26 sekerportacalii ben sormuştum erken doğum olursa bi ödenek çıkmıyo taburcu olana kadar dediler. Kuzenimin bebeği 80 gün kaldı küvezde hiç ücret ödemediler. Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah ☺️
Cucu2015 sekerportacalii küvözden ücret alınmıyor. Devlet özel fark etmiyor. Ancak özel test, ameliyat vs yaparsa onlara para alır sadece
sekerportacalii ozgeya özel hastaneler alıyor diye duydum da canım 🤔 henüz hastane idarisi ile görüşemedik
sekerportacalii aglaluna çok teşekkür ederim 🙏💗 yaaaaa çok şükür zaten Doğum için çok para istiyorlar kendimizi imkanlarımızı zorluyoruz. Çok korkuyordum. İnşallah bebeğim sağ sağlim zamanında gelir bunlara gerek duyulmaz🙏
sekerportacalii Funda007 çok teşekkür ederim canım 🙏 inşallah zamanında gelir kuzum da gerek kalmaz bunları düşünmemize 🙏
Suna26 sekerportacalii Kocaeli medar hastanesinde yapmıştı ben de özel Kocaeli hastanesine gidiyorum hastaneler Farklı hizmet aynı ☺️sen yine bi sor gittiğin hastaneye için rahat etsin 😌
Funda007 sekerportacalii korkma alt komsumun 3 cü cocugu hep aşada ydı hepside gec geldi allahım onun vaktini belirlemiştir allaha dua et yeter
sekerportacalii Funda007 inşallah 🙏🙏🙏🙏 teşekkür ederim 🙏🙏 Allah’ın izniyle zamanında gelir inşallah kuzum
ikizminikler sekerportacalii ben sırf bu yüzden ilk gittiğim hastaneden vazgeçtim onlar ücret alıyorlardı yasak olmasına rağmen.. şimdiki hastanem almıyo, aslında şikayet edeceksinde işte kimse kimseyi takmıyor
sekerportacalii ikizminikler şaka gibi 🤦♀️🤦♀️ Yasak olan birşeyi neden alırlar ki 🤦♀️ Benim gittiğim hastanede çok paracı inşallah böyle birşey yoktur
esrAlp sekerportacalii küvez ücreti olmaz yeni doğan yoğun bakım olarak geçer ister devlet hastanesinde doğum yapın yer yoksa herhangi bir özel hastaneye de sevk edebilirler yine ücret almazlar rabbim vakti zamanında sağlıcakla kucağınızı doldursun ama böyle bir şey için endişe etmenize gerek yok