nebile-29 Kizlar etrafimdakiler sakın çamaşır suyu kullanma diyor var mı gercekten bı zararı kullanan var mı
DilanDag nebile-29 zararı varmı yokmu emin değilim ama tahminimce vardır, ben buzamana kadar kullandım ama bulunduğum ortamı havalandırarak herhangi bir sorun yaşamadım, ama tabi herkes bir olacak değil 🦋
Mihre nebile-29 Tabi ki çok zararlı soluyorsunuz neticede ve bebeğin direkt akciğer yollarına zarar veriyorsunuz. 1 damla çamaşır suyunu tamami ile arıtmak için 1 ton su gerekiyormuş.Varın tehlikesini siz düşünün.
Taze-anne nebile-29 benim kayınvalidem çamaşır suyuna hasta yani kadının kullanmadığı yer yok elinden gelse bardağa koyup içer o derece. Çok şükür üç tane de çocuk doğurmuş hiçte bir sıkıntısı yok çocukların 😂😂 tabii ki de her şeyin fazlası zarar ama çamaşır suyu kullanmadan da olmuyor ya
fndk_06 nebile-29 ben kullanıyorum mecbur kullanıyoruz bazı şeyler çamaşır suyu olmadan çıkmıyor sonuçta içmiyoruz dikkatli kullandıktan sonra zararı olmaz ortamı iyice havalandırın mümkün olduğu kadarda az kullanın
Esmaemir17 nebile-29 Vallah canım ben son haftamı bitiricem.ilk zamandan beri kullanıyorum bi zararını görmedim.Eşim hatta bana hep diyor domestos olmadan yaşamayazsın sen 😁😁😁Ayrıca temizlik onsuz bence olmaz asla🤣🤣🤣
nebile-29 Ya eşim covid idi negatif çıktı şimdi evi çamaşır suyuyla temizlemezsem evde virüs var gibi hissedeceğim bu zamana kadar bende kullanmadım ama durum bu olunca kafam karıştı