Nihanozturk Kızlar 33ün sonlarındayız sabahları ellerimde uyuşma oluyor ve bikac gündür gece gecmeyen bi bulantım var doktorum bulantı hakkında bisey söylemedi olabilir dedi agrı sancı fln yokta bas agrısı mide bulantısı arada da bu kramplar beni cok sıkıyor☹Sizde durumlar nasıl
Sengulylmzr Nihanozturk 33 ün sonlarındayım ve bugün doktoruma gittim sabahları ellerimin uyuşması eklemlerimin ağrısı yüzünden şuan hem forumda turluyor hemde magnezyum içiyorum ☺ İnşallah iyi gelir 🙏 lakin gece dönerkn bile ellimden destek alamıyorum acıyor 😫
YazCilegi Nihanozturk 32+2 yiz. Dün sol , bu sabahta sağ baldırıma giren kırampla uyandım 😞 Çok acı verdi. Bazı geceler cok zor uyuyorum,magnezyuma rağmen sırt ağrım oluyor,eşim uyandırıyor bazen aşkım soluna yat diye. Haricinde bi sılıntımız yok şükür
Deletedmom404 Nihanozturk bizde 33+6 yız şu aralar aşırı halsizlik yorgunluk var ya 🤦♀️ Artı bide baş ağrısı hayırlısıyla sağ sağlim atlatsaydık şu günleri 😇
Nihanozturk Kardelen biz komsuyuz ya ondan😊😊 gecen aksam kustum cok fena tüm gün yediklerim cıktı sanki kendimi cok yorgun hissediyorum sonrada daha erken mi acaba böyle hissetmem icin diyorum kendi kendime
Kardelen Nihanozturk oluyomuş ama son aylarda tekrar mide bulantısı gebeliğin her türlü belirtisini yaşamadık demeyiz 😄😄
Nihanozturk Kardelen valla ya 😄😄 seni dogurana kadar neler çektim ben biliyomusun sen diyebilcez bizde annelerimiz gibi 😂😂
Nihanozturk Sengulylmzr aa 🤦🏻♀️ Bende daha okadar olmadı yeni basladı diye heralde bana magnezyum ilacı vermedi hic iki hafta sonra gitcem istesem mi acaba ozaman kadar napmam lazım
Sengulylmzr Nihanozturk benimde hiçbişeyim yoktu birgün aniden başladı dedim eyvah grip mi oluyorum 😟 ama baktım yok grip fln değil bu baya eklem ağrısı uyuşuyor sadece sabahları 🙄 gün içinde hiçbir sorun yaşamıyorum sizinde öylemi
Nurztekin bende 34 haftaşık hamileyimde kızlar arada sol kasıgıma batma seklinde aheı giriyo bazen vajinamda hissediyorum o agrıyı sızde de oluyor mu
Sengulylmzr Nurztekin ben bir kere yaşadım canım onu normalmiş rahim bu haftalarda çok büyümezmiş bebişler büyürmüş oda bastı yapıyor aşağıda 🙈
Nihanozturk Sengulylmzr evet aynen öyle gün icinde bi problem yok sabah kalktıgımda sadece ellerimde uyusma ve alt bacaklarda özellikle sol tarafta kramp🤦🏻♀️
Sengulylmzr Nurztekin benimde oturduğum yerden kalktığımda olmuştu baskı hafiften bir acıyla 🙄 insan tecrübesiz olunca dahada korkuyor
Nurerdgn Nihanozturk bende de cok oldu bas donmesi mide bulantisi kramplar kasilmalar doktora dedim e artik sona yaklasiyosun butun bunlar normal dedi kollarimi kaldiramiyodum bi kac gundur daha iyyim cok sukur
Melikeemre Nihanozturk. Bendede adet sancısı gibi agrılar oluyor rahmimde sizce neden bizde 34 e giricegiz .😐
SemaOnur Nihanozturk Her gece kramplarla uyanıyorum bende malesef doktorum magnezyum verdi ellerimde uyusma yok ama farkli bi yerde yemek yedigimde hemen şişiyo ellerim sanirim tuzdan dolayi bulantilarim benimde oluyo ara ara normal mi ki 😔