Deletedmom382 Merveozden bende mustela urunleri kullanmak istiyorum ama hassasda alistirmak istemiyorum. Ben ciddi manada fazlasi ile hassasim ve artik cok biktim. Kullandigim hersey eczane urunu olmali makyaj malzemelerim dermokozmetik olmali kozmetik asla kullanamiyorum market sivi sabunu bile kullanamiyorum onu bile eczaneden aliyorum 🥺🥺 cocugumda benim gibi olsun istemiyorum 😑😑
Muberraonur Merveozden sebamed kullanıyoruz kokusu yok hiç koksa daha mı iyi diye düşündüm ama gözleri yakmıyor gözüne köpüğü kaçmıştı da hiç ağlamadı
ozgeya Merveozden oğlum 2 yaşına gelmek üzere ve doğduğundan beri Mustela kullanıyoruz. Sebamed içerik olarak pek iyi değil.
Ekim16 Valla gerçekten çok haklı eski usul dalin aldım sebamed almıştım arkadaşlarım tabi bebeleri olan hiç gerek yok dediler
asiltosumm35 Merveozden canim bence sebamed ve mustela ayni kulvarda degil. Mustela tabiki dogallik olarak cok iyi ama maddi olarak biraz daha yuksek. Sebamedle unibaby bence ayni kulvarda. O zamanda sebamed derim ben
Mihrimah41 Merveozden sebamedin ürünlerinin hiç birinin içeriği tamamen temiz değil zararlı kimyasallar içeriyor. Mustela temiz içerikli. Baby me de temiz fiyat olarak da uygun
Hozdemir Mustela bı şişesi zaten bı yildan fazla gidiyor ben kızım 18 aylık olana kadar mustela kullandım. Sonra da e bebek baby me nin aldım. Şimdi ikinciye hamileyim gene mustela alicam
Ortmenanne16 Merveozden sebamed aldım 3 aya kadar kullanip sonra üniy yeni doğan şampuana geçeceğim dalin vs. Asla önermiyorum migroslarda sebamed indirime giriyor takip edin derim ben öyle aldım
Deletedmom417 Merveozden ben ebebek ürünü doğal içerikli baby&me aldım üstelik fiyat olarakta iyi ve kimyasal içermiyor👍