asdfk kızlar 23 haftalığım göbegim ağrıyordu bugünden beri hastaneye gittik acile ntsye bağladılar cok siddetli degilde sancın var kadın doğumcuna git dediler simdi ona gidiyorum dua edin bişi olmasın bebeğime😕😕
Rukenkumsal asdfk dualarım Senınle inşallah gaz sıkışması gibi basit birşeydir içini rahat tut 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤
Yesimmm93 asdfk canım benim Allah’ın izniyle bişey olmaz inş , benimde bugün karnım çok gergındı ve gobegımın sağ tarafı çok agrıyordu gitmedım dınlendım geçti böyle bişeymıydı senınde korktum bıraz şimdi
Yesimmm93 Gzdbthncglr bak harekelı olması güzel benim agrım vardı ve cıkolata meyve suyu içtiğim halde hiç oynamamıstı o yüzdende ekstra korktum yemek yedım biraz önce tekme attı o zaman içim rahatladı bıraz
Gzdbthncglr İçim rahatladı canımmm sabahtan beri korkuyordum. Allah'ım hepimizin evladını sağ saglım kucağımıza almayı nasip etsin.
asdfk ozgesoy28 büyümüş senin bebişin allah kucagına almayı nasip etsin seninde mi suyun fazlaydı ya da ağrının sebebi neymiş
ozgesoy28 asdfk amin amin inşallah Benim neden olduğunu bulamadılar bişey var Tetikleyen ama anlamadılar ilaçla 36. Haftaya kadar geldim