Nmkllll nefes egzersizi hiç yapmadım zatn o yüzden doğumda ıkınmak ne demek unuttum psikolojik olarak.😅
Eminebkrylcn o konuda net bilgim yok canım ben sadece 1 kere kontrole gittim hastahaneye ve o zaman demiştim ben doğumu burda yapıcam kontrolleri ona göre yapın demiştim kan ve idrar aldılar ve tamam artık bırda istediğnz zmn doğum yapabilrsnz demişlerdi..
Gamziiii evet canm normalde 1 gece kalınıyordu ama bnm bebeğimde enfeksiyon çkmış yarına kaldı çıkışım 🤷🏻♀️
Esrayigit şehir hast sadce bir kere kontrole gitmiştim o da funda arpacıoğlu idi.O zaman da çok memnun kalmıştım zaten☺️ doğumumu yaptıran doktorun ismini bilmiyorum öğrenemedm henüz
Burcu5106 akıntın varsa ihmal etme cankm bak ben akıntım gelmesine rağmen geç gittim siye bebeğim enfeksiyon kapmış şuan hastahanede 1 gün daha kalmam gerektiği söylendi.
mine-s sancı zor kesinlikle ama geçen bir ağrı geötiği zaman dinleniyosun diğerine hazır hale geliyosun😇
Zisanmery benim sancı odam doğurduğum oda oldu canım doğumhane denen şey yoktu yani sancı çektiğim yatağa aparat taktiılar bacaklarımı oraya koyup doğum yaptım ☺️
-betul-20 ben idrar kaçırıyorum sanmıştım enfeksiyonum vardı benim normal idrardn bi farkı yoktu sadece kokusu biraz dha tatlımsı gibi bişeydi.