Ramos Özellikle son 1 haftadır ne yesem şişiyorum nefesim kesiliyor geçen bu yüzden çok kötü panik atak kriiz geçirdim panik atağımi tetikliyor ne yapmam gerekiyor normal mi yemek yemekten korkuyorum artık 23+5 haftaligim
Ayenokak Ramos normal artık😀bebiş büyüyüp midenize baskı yapıyor bende 29 haftalık hamileyim 2 hafta nefes alamıyorum gibi panik bi şekilde geçirdim😀
Emineyldrm Ramos tuzlu yeme bende tuzlu yiyince anormal sekilde sisiyorum sabaha duzeliyorum ama yemedigim gunler ne sisme var ne bisey
Zhrnc Ramos yahu bende bi kendimi öyle zannediyodum Özellikle aksam yedikten sonra hareket edemiyorum nefes alamıyorum Derin nefes alınca Eşim her seferinde noldu neyjn var bişey mi oldu diye panıklıyo adamcagız 😂😂
Ramos Ayenokak geçiyor mu peki sonra karnım daha çok büyüyünce napacam diye çok korkuyorum zindan oldu hayatım korkudan
Ramos Zhrnc ya sorma bende panik atak da olunca şişkinlik çok sıkıntı veriyor bana yemek yemekten korkar oldum
Zhrnc Ramos 23 bitecek ve yaklaşık 2 aydır kusmuyodum onun öncesinde kusmaktan 6 kilo verdim Sırf bu şişkinlik yüzünden iki kez gidip kendimi zorladım kusmak için 🙁 Umarım geçer bu günlerde yoksa çatlatmaktan korkuyorum
Ramos Zhrnc bende kusma bulantı olmadi pek ama yanma ekşime ve şişkinlik beni mahvetti son aylarda olmasa bole şeyler keşke sen çok mu yiyorsun