_Mother_ altgtg Seyhan başkent hastanesi Hakan Kalaycı doktorum en son gittiğimde muayene ücreti 172 ₺ idi doğumu bilmiyorum
NurSema01 altgtg Abdulhakim Arısoy özel kliniği var muayene ücreti 200 ₺ doğumu istediğin hastanede yaptırırım dedi fiyat sormadım
ayseguler01 altgtg Ortadoğu’ya gidiyorum Filiz Kavi Seçen’e en son gittiğimde muayene ücreti 165 TL olmuş hastane sezaryan doğuma 2600 dedi
altgtg slnko normal mi düşünüyorsunuz sezaryen mı ? Bende bayram hocaya yeni gitmeye başladım 34.haftayım
ByTekin Özel Algomed hastanesinde Eda kaloğasığil’e gidiyorum askeri personel indirimiyle 80 TL Doğum ücreti normal de sezeryan da 1.500
altgtg ByTekin Eda hocayı duymuştum hastanenin pandemi sürecinde nasıl davranıyorlar sizce tedbirli mi ?
Nisam01 ByTekin ByTekin nasıl peki doktorunuz memnun musunuz çünkü benim doktor 3 bin dedi özel klinik ama pahalı o kadar veremiyorum maalesef memnunsanız bende gideyim
Nisam01 ByTekin canım ya ben aradım 100 TL dedi nasıl oluyor anlamadım ? Sen önerdin ya benim gittiğim 150 idi fazla geliyordu dediğim gibi doğuma da 3 bin fiyat çekince bende vazgeçtim 35 haftadayım düşün hani ayda bir iki ayda bir gittiğin için zorlanmıyordum çok sık çağırmaya başladı ve gücüm maalesef yetmiyor ondan sana soruyorum kusura bakma seni de boğmak istemiyorum sorularımla
ByTekin Benim gözlemlediğim kadarıyla tedbirleri yeterli girişte ateşinizi ölçüyorlar, güvenlik dolaşıyor zaten maskesiz olanları uyarıyor .Doktorun yanına da zaten 2 kişi giriliyor
tugba_010 Gökmen Sukgen resatbeyde cligini.. Muayene ücreti 150 tl.. Güzel yalı hastanesinde doğum yaptırıyor)
slnko tugba_010 çokkkkk iyi bir doktor ya aşılama yaptırmıştım onda ben tutmamıştı ama ilgisi muhteşem, kliniği iş yerime çok ters olunca gidemedim hamilelikte ona.
Nihalerdogan Yesild evet çok yoğun bir doktor sorduğun her soruya cevap verip pohpohlamayı sevmıyor ancak gerçekten işinde uzman ve bebek üzerine aşırı yoğunlaşan biri ben memnunum