Tugbaal rica ederim elimden geldiğince yaşadıklarımı anlatırım tabii ki❤️ Benimde sizin gibi açıklık barsı be rahim ağzında kısalma da vardı.Çok korkmuştum öncelikle ama hep inandım, dua ettim, kendime hedef koyarak ilerledim hep 28-30-32-35 hedefim böyleydi ki 35 benim için hayal gibiydi ama olacak dedim doktorum bile resmen bebeğini zorla tuttun içinde diye şakalaşıyor benimle 🤗😆 bu süreçte zaten 30. Haftaya kadar genellikle yattım kendimi asla yormadım, hiç iş yapmadım ama hep ara öğünlerini vs hazırlıyordum evin içinde ufak tefek hareket halindeydim zamanla hareketlerimi arttırdım.30. Haftadan sonra daha aktif oldum, 34 de daha da aktif artık dışarda günlük yürüyüşlerim başladı ki dikiş alındı 36 da tamamen normale döndüm şimdi.dengeli ve düzenli beslendim, enfeksiyona karşı çok dikkat ettim, kefir ve yoğurt tükettim her gün, paket gıda hiç yemedim, tatlı çok tüketmedim çünkü bi’ara gebelik şekerim yükseldi hep dikkat ettim, onun dışında sadece proluton iğne kullandım hafta da bir gün.Ve hep dua ettim inandım, kendimi bırakmadım , dışarda yürüyüş yasakken her hastaneye giderken fotoğraflar çekindim, evde süslenip giyinip fotoğraflar çektik hep kendimi motive etmek için yaptım ama İnan işe yaradı 😇 şimdi şükürler olsun doğumu bekliyoruz artık ♥️