Poyrazefenin_annesiii bayankisss canım test bozuk gibi bir daha yapman daha sağlıklı sonuç verecektir. Ama silik çizgi görünüyor da dediğim gibi test bozuk büyük ihtimalle bir daha yapman daha sağlıklı sonuç verecektir
Papatya-20 bayankisss idrarı cokmu damlattın test bozuk inşallah hamilesindir canım gönlünce olsun testi yenile
Humaninannesi20 Çizgi görüyorum fakat test de bozuk gibi geldi bana umutlandırmak istemem en iyisi bir test daha yapman.Bozuk olduğu için de öyle çıkmış olabilir idrarı fazla damlatmışsın çünkü
TwPriencess2- Kuzum ben ikici çizgiyi göremedim ama 😔 benim telefonda mi bir sknti var bilemedim… Adetine ne kadar var?
bayankisss Poyrazefenin_annesiii Bozuk testler de böyle mi oluyor? Bilmiyorum idrarı çok damlattığımı da düşünmüyorum ama neyse bekleyeceğim adet olmayı kasık karın ve bel ağrım da çok belirti hissedince umutlanıyor işte insan 🙃
bayankisss Tatlisannedilekk Eğer adet olmazsam yapacağım canım belki sökülemiyorumdur biraz daha bekleyeyim diyorum hayırlısı olsun 😊
bayankisss Bugün adet olmam gerekiyordu öğlen gibi sadece kahverengi açık pembe lekelenmem oldu o saatten beri daha tık yok,normalde çok yoğun adet olurum o yüzden çok şüphede kaldım.😬
Mom103 bayankisss canim ya idrari 3 damladan fazla damlattin yada test bozuk.cixgi evet goruyorum ama kirmizi dagildigi icinmi cizgo var yoksa gebeliktenmi bunu bilmek icin 1 tane daha test yap
Poyrazefenin_annesiii bayankisss evet canım bozuk testler de bu şekilde oluyor. Bir kaç gün dah bekle en iyi sonucu almak için kan ver bence. İnşallah vardır. Rabbim gönlüne göre versin 😊
Anneolmayahasret bayankisss idrari fazla damlatmissiniz test bozuk .. o cizgi idrarin kirmiziligi dagilmadigi icin olusmus