Nurr32 Kızlar bugün tam 26 hafta oldum ama hareketini çok çok az hissettim sıkıntı var mıdır normal midir aynı durumu yaşayan var mı ?
Ronyaseda Nurr32 Bence normal. Ben 35 olcam bu ay çok sık bir şekilde hissetmeye başladım. Tabi ki o haftalarda da hissedilir ama öyle çok aşırı birseyde beklenmez yani sorun değil-dir bence
Avakadomm Nurr32 aynı şeyden bende çok korkuyorum benim de yarın 26 oliyor mesela dun çok harketliydi hiç durmuyordu resmen bugün de çok az hissettim bu yüzden normal gibi geliyor bana daha önce de oldu bı gün kipir kıpır bı gün uslu 😊
Zuhal1 Nurr32 benimde öyleydi canım hatta kaç defa her gittiğimde NST ye bağladılar 30.haftadan sonra net hiisettemeye başladım ebe bana normal olduğunu bazılarında böyle oluyor dedi. Genelde öyle bebekler uslu oluyormuş
Eliff66 Nurr32 canım bende aynıyım 26+3 daha dün dokdoryadim herşey yolunda dedi ben bir gün çok iyi hissediyorum bazen hic hissedemiyorum dedim oda normal daha küçük çünkü dedi ınslah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin alalhim 🤲🤲
Nurr32 Ronyaseda siz daha deneyimlisiniz tabiki daha iyi bilirsiniz annelik çok zormuş her an iyi olduğunu bilmek istiyorsun 🙏 bazen çok hareketli bazen de böyle çok sakin belli bir düzeni yok
Ronyaseda Nurr32 Oyle tabiki canim ama iyi o sadece dinleniyo biraz diye düşün yani ben öyle düşünüyordum doktorada gittim o haftalarda doktorum bak hareket ediyor sen tabi çok güçlü olmadığı için hissedemeyebilirsin bazen dedi 😍
Mervesrfl Bende 26 . Haftadayım dün benimde öyle oldu okadar azdı ki hareketi ama bugün normaldi çok şükür dilerim birdaha oöyle az olmaz insan ister istemez korkuyor 🥺
Nurr32 Mervesrfl hemde nasıl korkuyor insan benim hamileliğimin başında da çok sorunlar oldu kanamalarim falanda oldu ondan daha pimpirikli oldum 😐
Nurr32 Semra93 hani diyorlar ya 2 saatte 10 hareket falan öyle hiç hissetmedim ben 😔daha erken galiba bunlar için
Nurr32 Avakadomm sağ salim kucagimiza alalım inşallah 🙏🙏zaman hemen geçsin bide bugün azda olsa aşağıda hissettim hareketini yukarılarda vurmaya başlamıştı oysa ki
Eliff66 Avakadomm benimde öyle canim dün hic durmuyordu bugun hissetmedim bazen çok iyi oluyor bazen durgun oluyor bu bebisler bzim böyle doğasıya kadr korkutcaklar anlaşılan 😊
Ronyaseda Nurr32 kiz ben 34 cü haftadayim ben bile günde 10 defa hissetmiyorum 🤣 Yanı hareket ediyor da ayakta olunca insan hissedemiyor. Gün-de 2 3 defa güzel hareketlerini hissetmek bana yeterli geliyor çok şükür de öyle
Semra93 Nurr32 ilk gebeliginse geç farkediliyormus.bebek büyüdükçe hissedersin.bende 26 haftalık hamileyim bazen harekt oluyo bazen olmuyo.
Nurr32 Ronyaseda o zaman ben abartmışım hareket olayını gibi geldi 😅 bugün vişne suları mi içmedim meyveler mi yemedim sular mi içmedim iki pıt pıt etti şimdi hafiften kıpırtı oldu o kadar
Avakadomm Nurr32 amin inşallah 🙏 ben de altta hisediyorum artık genelde bence o duruş pozisyonuyla ilgilidir önceleri hep üstte hissediyordum mesela
Zuhal1 Nurr32 evet canım uslu bebek Olcak inşallah acile gittim kaç defa o zaman ordaki doktorlarda dedi uslu bebek Olcak sıkıntı yapma normal diye.33+4 canım sen
Nurr32 Eliff66 çok şükür azda olsa hissediyorum kuzum biraz hareketlenmeye başlayınca tamam düzene giriyor artık psikolojisine girdim ben bugün de öyle hissetmeyince korktum da ama azda olsa hissettim de
Nurr32 Yesilimmm çok teşekkür ederim tatlım 🙏🙂çok şükür azda olsa hissediyorum hareketi azalınca korktum