mrveklc Asoooo13 yumurtlama için iki çizgi ayni koyulukta olmasi lazim eger test silikleşmiyosa yumurtan çatlamamiş demek
ayminaninannesi Benim de aynı durumdayım hep çift çizgi benimde ilk kullanimimim sürekli aynı çift çizgi çıkıp durunca kafam karıştı ama yorumları okuyunca normal olduğunu anladim Bende bir sorun var sanıyodum 🙈
Asoooo13 ayminaninannesi tek degilmisim sevindim :D neden oldugunu anlamış degilim resime baktın degil mi benim attgim onun gibi ki ayni
fatosd84 Asoooo13 testlerinizi günde 1 kere ya öğlen 12/16 saatleri arasında ya da akşam 8/10 arasında yapmanız gerekiyor yapmadan 1 saat önce sıvı alımını bırakın c ve t kıpkırmızıysa o gün yumurtlama vardır
fatosd84 Asoooo13 testlerinizi günde 1 kere ya öğlen 12/16 saatleri arasında ya da akşam 8/10 arasında yapmanız gerekiyor yapmadan 1 saat önce sıvı alımını bırakın c ve t kıpkırmızıysa o gün yumurtlama vardır
Defnederen Asoooo13 yumurtlama değil canım kaset test değilde strip test daha iyi net gösterir yani kaset testee t cizgisi c den daha koyu olması gerek
Asoooo13 diger ay ondan alıcam ama benım kafamı karıstıran bu şekılde ikisininde çıkması hanı gayet net pek silikte degil
Tugcekkkkk Asoooo13 hayır tatlım pko yok. Ama zaten testin üzerinde yazıyor çift çizgilerin ikisi de koyu değilse negatif diye. Yani bu bir hastalık ya da gebelik belirtisi değil.