Duygumasal123 Benim şuan 5 buçuk aylık bir bebeğin var. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Acaba benim gibi olan varmı ve sezeryan da bir sorun olur mu. Birde emiyor az ama sakıncası varmı emmesinin.
ilknurosman Duygumasal123 canim benim kuzenimin eşide dogum yaptiktann5-6 ay sonra 2.ye hamile kaldi ilkide sezeryandi yine sezeryan olmak zorunda kaldi bisey olmamisti ona ama bilemiyorum doktora gidip sorsan daha net bilgi alirsin bence belki kisinin bunyesinden bunyesine degisiyodur buda
Cgdmcmn Duygumasal123 ameliyat olup 8ay sonra sezeryan doğum yaptım doktorun çok önemli canım işinin ehli bir doktora git tavsiyem :)
Duygumasal123 Melek_2121 zaten çok emmiyor günde 1 kere 5 10 Dak normal Mama yiyor. Ama ozaman hiç vermemek lazım .
yba Melek_2121 Ne haramı ya Allah aşkına. Yanlış bilgilerinizi yazıp milleti yanlış yönlendirmeyin. Harammış yok daha neler🙄
Duygumasal123 ilknurosman inş olmaz şehir dışındayım şuanda çok yeni gözükmez net bi hafta sonra falan gidicem zaten
Melek_2121 Damla_K var cnm hastaneye gitigi zaman doktoruna söylese bebeğimi emziriyorum doktor hemen suten kesmesini söylüyecek
Duygumasal123 iyimserr inş ya sorun olmaz . Peki ikisine bakmak zor oluyor mu çok az araları var. Ondan çok korkuyorum acıkcası
Damla_K Melek_2121 canım ben yasadım ve hamileyken emzirdim.. ve inan 5 kadın dogumcu 2 hemsire 1 emzirme danışmanı ve 2 cocuk doktoru ile gorustukten sonra 😒
iyimserr Duygumasal123 bende cok korktum hatta zor bi hayatım vardı anne ve babam kanser hastasıydı evin en buyuk olanı bendim hem onlara baktım hem kendi evime yetistim o yuzden tabi ki zorlandım cocuklarım suan 6 ve 7 yasında ikisi de erkek kimseye ihtiyac duymadan oyun oynayıp teselli oluyolar herseyi beraber ogrenip beraber terbiye oluyolar ikisi arkadas gbi buyuyor ♥️
Esilakck Duygumasal123 bende hamileyim emziriyorum şu anda doktorum yavaş yavaş keselim dedi 3 aylık olduk diye haram değil din açısından araştırın…
Sinemcetin20 Duygumasal123 benm kiz 2yasndaydi 7haftalik gebeydim kizmi sutm zehrledi 1hafta snrada bebegimi dusrdum
Duygumasal123 iyimserr geçmiş olsun. Evet biraz büyüdüklerinde iyi olacak ama küçükken korkuyorum. Zorlanmaktan da değil onlara yetenekten iyi bakamamaktan