Fatmamuduk Nasippp 8+1 oldum 💃🏻 10.hafta da çağırdı bakalım nasıl heyecanlıyım bi bilsen ☺️ Kaynanam annem bi öğrensek cinsiyeti çeyize başlarız dedi 😂🙏🏻
Emsl_kn Deletedmom424 ah canım bilmez miyim o duyguları. Çok geçmiş olsun. Hamileliğimin 3. Haftasından bu yana kullanıyorum bende şu an 39 haftalığım. Doğumdan sonra da bir ay kullanıcam. O kol ağrısına bir çözüm bulamadım maalesef ama üst üste her gün vurursan daha çok ağrı oluyor. İki gün kol iki gün göbek yap bence. Bacak da yapabilirsin.
Ebru__ Emsl_kn oksapar acitmiyor ignenin ucu eno× kullanki aci göresin ben son 2 aydir enox bulunmadigi icin oksopar kullaniyorum
Ebru__ Deletedmom424 bende senin gibiyim artik son ay ayaklarimdan vuruyorum baldirdan aciyor ama karnim esnedigi icin cok aciyordu ilac artik dagilmiyordu ben kilcal damarimi bile patlattim ayak deme cok rahat edersin
Emsl_kn Ebru__ benim doktorum fragmin diye bi iğne verdi bilmiyorum o yüzden diğer iğneleri. Almanya da yaşıyorum o yüzden Farklı iğne sanırım çünkü Türkiye de çoğu doktor oxsapar veriyor
Ebru__ Bide arnica diye bi krem var morluklari aliyor igne yaptigin yerleri yumusatiyor cok rahat edersiniz ben kullandim
rabiass Deletedmom424 144 gün daha vurcam bnde kuzum 🤦 heryerim mosmor oldu . Bugün bacağım acayip kanadı yarabandi taktım artık durduramadim kanamayı. Çok ağrıdı ve halende ağrıyo. Zor güç evladima kavuşmak için hergun o acıyı çekmek zorundayım ve zorundayız. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲❤️
Nasippp Fatmamuduk oh maşallah sağlıcakla büyüsün minik 🥰 bende 10. Hafta da gidicem haftaya perşembeye denk geliyor ama eşimin okulu olduğu İÇİN hafta sonu veya pazartesiye kalıcaz gibi gözüküyor 😇
Aydabelinay rabiass ya canım.benimde bebek 3,4 hafta kadar gelişim durmuş 23de olmam.lazim 20de kalmış, doktor da bana kan sulandırıcı fln dedi.plesenradan akış sağlanmyomus heralde iyne ile düzelir mi
Fatmamuduk Nasippp Bende ayın 16sında gidicem ah şu günler çabuk geçse keşke 😂 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için her gün dua ediyorum 🙏🏻🌹
Gul_2358 Deletedmom424 benimde 99 günüm kaldı😍 oksapar kullanıyorum ilk zamanlar göbekten vuruyordum. Bacaga gectim sonra bana en rahatı bacak geldi bir gün bi bacaktan vuruyorum ertesi gün diger bacaktan eskiden morluk olusuyordu artık oda oluşmuyor. İgneyı yaptıktan sonra cok bastırmayın pamukla. Hafif basın 5 dk bekleyin.
rabiass Aydabelinay bnm iki kaybım var biri 6 haftalık biri 8 haftalikti. Test yaptılar kan pıhtılaşması çıktı ve 3.ncuye gebe kaldım 3 haftalıkken öğrendim ve hemen iğneye başladım çok şükür şu an 19+4 olduk sağlıkla ilerliyoruz Rabbime bin şükür 🤲 yani iğne hayatımı kurtardi
Nasippp Fatmamuduk 😂😂 haklısın bencede 30 hafta daha mantıklı daha yakın 😂 sen cinsiyeti öğrenince mi başlıcaksın alışverişe
Fatmamuduk Nasippp Ufak ufak alırım diyorum ama ne olur nolmaz diye ara renkler düşünüyorum başta hevesimden dolayı 😅 Büyük parçaları 30a yakın alırım diyorum şampuan vs gibi şeyleri de sona yakın almak daha iyi diyorlar bakalım ☺️