Hulyaa12-- Ben klomen kullandım ve ilkinde sonuç alamadım 2 adet kendiliğinden çatlayan yumurta ile adet olursan tekrar gel dedi ve yarın gideceğim sizler nasıl bir yol izlediniz tecrübeniz nedir ?
Sunny Hulyaa12-- iki ay klomen kullanmıştım yumurtalar gelişti çatladı fakat gebelik oluşmadı. Sonrasında rahim filmi çekildi ve 4 ay tedavisiz denememizi istedi doktor. Olmayınca letu diye bir ilaca başladık bu ay. 2 yumurta gelişti çatlattık bekliyoruz. İlacın etkisine göre bir iki döngü deneyip karından iğnelere geçeceğimizi söyledi. Bizde süreç bu şekilde ilerliyor
Ozgebyr Hulyaa12-- klomen 3 kere denedik 3 ay yani gebelik olmayınca letu isimli bi ilaca geçtik 1 kere de onu kullandık onunla da olmadı menogon iğne kullandık oda tutmadı aşılama olduk yine letu ile yumurtaları buyuttuk 4 tane yumurtam gelişti ama yine gebelik olmadı bende bidaha aşılama denemedim tüp bebek yaptırdık ilk denemede tuttu çok şükür benim klomen hikayem böyle inşallah sizin ilaçla tutar da hiç bunlara gerek kalmaz çok var klomenle hamile kalan
Seherbektasb Cnm bnm de klomen le olmadı bu ay ıgne tedavisi verdı ve catlatma ıgnesı vurdu 19 agustosta bugu m15.. Gun kahverengi kanamam oldı kan testi verdim negatif cıktı moralim cok bozuldu cok umutluydum Bı yandan inofolıc combı kullanıyordum ama maşesef negatif ddı doktorum 3 gun sorna tekrar lan ver gel ddı bnde sanmiyorum 3 gun skrna pozıtfı cıkcagını
mbt34 Ben de geçen ay kullandım bayrama denk geldiği için takibe gitmedim, sonuç da alamadım. Bu ay yine kullandım, yumurta takibi için gidiyorum bu sefer ama nasıl bir yol izlenir bilmiyorum. Bu ay ya da diğer ay aşılama düşünüyoruz.
Hulyaa12-- Ozgebyr bir sorununuzmu vardı da olmadı sizde yada eşinizdr inşallah gerek kalmaz klomen ile tutar
Derenannecik45 Ay kullandım asla etki etmedi hemde 3 ay denedim en son bıraktım sonra aşılama yaptım hemen kaldım ☺️
Hppymm-3 Klomen kullandım 7 tane yumurta oluştu ve o ay korunma verdi doktor.. hemen değiştirdim başka bı Dr. Gittim oda letu diye bı ilaç kullandirdi 3 ay boyunca.. 3 ayin herbirinde 2şer yumurta oluştu ama yine gebelik olmadı.. En son tüp bebek yöntemiyle 28. Haftalık hamileyim..
Murvettt Polikistik overmişim femara kullandım 1 ay, sürekli takibe gittim ama yeterince büyümediği için yumurtalar aşılama yapamadık. Üzüntüyle eve geldim ama nasıl geldim hatırlamıyorum. Sonra kafamı boşalttım olmıycağına inanmaya başladım. Prof Saraçoğlunun polikistik over için kürü vardı sadece onu yaptım ve kür biter bitmez hamile kaldığımı öğrendim. Femara dan mı kürden mi bilmiyorum ama lütfen benim gibi polikistik olanlar kafanızı boşaltın ve takmayın. Sanırım o zaman bişeylerdaha kolaylaşıyo