Monorassa Merhaba hanımlar nasılsınız 😊biz bugün tam 29 haftalık olduk kontrolümüz vardı kilomuz 940 gr geriden geliyoruz ama bunada şükür siz nasılsınız kilo ve boylar ne alemde sıkıntılarınız varmi buyrun sohbet edelim
Busragozer Monorassa 29+3 olduk bugün şükürler olsun 28+6 da 1444 gram di paşam boyunu bilmiyorum 🤦🏼♀️
Hope8 Monorassa 29. Haftadayız en son 25. Haftada gitmiştim o zaman kilosu 845 gr boyu 35 cm di kızımın 31. Haftada gidicem bakalım 🥰 bel ağrısından duramıyorum asla ve alt bacağıma hergece uykuda kramp giriyo çok fena çok ağırlaştım daha 2 bucuk ay var napıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️
silanavs Monorassa bizde bugün 29 olduk, ikiz gebelik. Boylarını tam hatırlamıyorum ama kiloları 1.200gr ikiz olduğumuz için biraz geriden geliyoruz🙈 Sağlıkla gelsinler de kiloları önemli değil doğduktan sonra alıyorlar zaten. Sağlıkla gelirler inş 🙏🙏
Hilalgc 29+3 ama daha gitmedim doktora bilmiyorum kilo boy sağlıklı olsunlar da canım doğduktan sonra da alır kilosunu 🙂
Monorassa Hope8 banada oluyir ya sağa dönünce sağa giriyor sola dönünce sola ağrıdan artik vuruyorum bacağıma
Monorassa silanavs amin canim inşallah allah tüm bebek bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
Ayseonayli4554 29+2 27inci haftada özeldeki doktorum 1020 gram dedi iki gün sonra şehir hastanesinde doktorum 900 gram dedi şuan kaç bilmiyorum ama kızım 2 günde zayıflamış olamaz 😅😅hangisine inanayım ben 😅