DamlaNur29 Galiba ilacı yanlıs kullanmısım kapağın üzerinde ki kırmızı şeye basıp içine tozu atması lazımmış ama ben normal olarak içtim son 10 günüm kaldı aksine kan değerlerimde tavan yapmıs doktorum 2 3 günde bir iç dedi ilacı ?
DamlaNur29 kedilervekaranfil yok canım 2 içiyordum saglık ocagında kan vermiştim saglık ocagı doktoru günde bire indir dedi ama ben kendi doktoruma sormadan hareket etmek istemedim doktorum da 2 3 günde bir içsen yeter dedi
kedilervekaranfil DamlaNur29 ben de günde iki içiyordum bir ayda çok güzel yükselmişti değerlerim ve doktorum azaltma yapmadı Doğumda kan kaybı olacak ve değerim düşecek diye doğumdan sonra da devam ediyorum 1 dozla
DamlaNur29 kedilervekaranfil benim sezeryan olcak ama bilemedim doktorum 2 3 günde bir iç dedi bende 2 günde bir içicem 1 tane bu üstündeki kapağa siz basıyormusunuz ben basmadım hiç bi eczacı da söylemedi zararı olurmu acaba yarın sorucam eczaneye
DamlaNur29 kedilervekaranfil umarım ya bu zamaana kadar kullandım bide kalsiyum varmış o sıvının içinde öyle yazıyor