Yasemiinn Nurcn 34+6 yiz bizim de aynı şuanda çok aşağıda hareket ediyor gobek deliğinin oralarda üst ve yanlarda boş ve yumusak
Yasemiinn Nurcn bilmiyorum canm bnde ilk hamileligim korkarak bekliyorum kimi insede doğum olmaya biliyor diyor ama hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah
Yasemiinn Nurcn hareketlerinde azalma var ama sert tekmeleri falan hepsi gitti yumuşak hareket ediyor takip ediyorum hareketlerini aşağıda olmaya basladi
Gunaysalman Yasemiinn bazen plesenta yastık gibi kapıyor onu o zaman da hareketlerini daha az hissedebiliyorsun. Benim de öyleydi o yüzden acile gittik hatta doktor plesenta üstünde o yüzden dedi, hemen endişelenme istersen
ecembugra53 Nurcn yok canım eğer hareketlerinde bi azalma görürsen sancın vRsa lekelenme olursa ağrıların cok olursa doktora git canım demek istedim son haftaların sen kendini 😊 hazır hisset şimdiden çantasını hazırla
Yasemiinn Gunaysalman hareket ettiği için canm şükür çok endişe etmemeye çalışıyorum doktorum da normal olabileceğini söyleyince tedirgin etmiyorum kendimi allahım evlatlarımızı korusun inşallah