egeninincisii Ankakusu35 Ayyy ben de öyleydim, bugün o manzarayla karşılaşmak beni mest etti🤗😍 squat yapıyorum şimdi açılmam hızlı olsun diye
Pinarx07 ggzemmj ben bugun baska dr gittim nisanim glmisti cumartesi pazar bugunki dr dediki nisan olsaydi iki gune dogururdun doktor cati muaynesinde zorladigi icin gelmistr o dedi nisanin degil dedi 🤔
Doga12345 egeninincisii canım benim de yaklaşık bir haftadır yogun kıvamlı akıntı geliyor o nişan mı oluyormuş ama hala gelen giden yok 😂 Yarın doktora bir sorayım
egeninincisii Doga12345 Benim doktorum nişan geldikten sonra 1 haftaya doğurursun demişti, bel ağrım da var, bi de hemşire çok umutlandırdı, bakalım🤗😁
egeninincisii Pinarx07 Ben de çatı muayenesi oldum geçen hafta ama nişan gelmedi, kişiden kişiye değişiyor galiba 🧐
Pinarx07 egeninincisii bende anlamadim ya bu nisan degilse sari sumuksuydu ozaman bidahami nisan gelecek nisan bitanedir yani baska nasil gelsin dr zorladgimdan gelmistir diyo nisan degil o diyo 😒
Doga12345 egeninincisii hadi bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah bize de dua et doğuralım en kısa zamanda 😂
egeninincisii RabiaMG Sızı ve bel ağrısı gelip gittikçe seviniyorum🤗 bir an önce kavuşuruz inşallah , babamız da çok heyecanlandı bu sefer.
egeninincisii Pinarx07 Gün içerisinde bir kaç kez gelebiliyormuş ama arada zaman varsa belki nişan değildir , ben de tecrübesiz olduğumdan pek bilemiyorum👀
Melihauluca egeninincisii benimde aynı şekilde 2 gün önce 3-4 kere serçe parmağım kadar sarı sümüksü yoğun kıvamlı geldi inşallah nişandır normal doğum olur yoksa salı günü sezeryan günüm 🤲