halitefe Kızlar bugün sağlık ocağına gittim 14+4 gebeyim kalp atışı dinlemek istediğimi söyledim ancak el dopleri ile duymak çok zor dedi ebe hanım yinede baktı ama duyamadı tedirgin oldum normal mi o cihazla duyulmaması
Kubos_36 halitefe evet canım ben 24 haftalığım dün o kadar zorlandı ki duymakta hele senin ki daha minnacık o aletle asla duyulmaz
Ayseg1 halitefe 35 haftalığım inan daha bu sabah gittim zar zor duyabildik kalp atışını oda çok az geliyordu duyulmaması gayet normal senin
bburcu halitefe evet normal benimde duyamadı 17.haftada ama ben dert etmedim milattan önce kalmış bir aletti gördüğüm 🙄
halitefe Kubos_36 öyle mi bende ne hevesle gitmiştim eve yakın sağlık ocağında ara ara giderim dinlerim ne güzel diyordum daha çok tedirgin oldum duyamayınca çok sağolun bilgi için
halitefe bburcu evet baya minik bir aletti ebe hanımda söyledi aslında ama artık randevuları bekliycez artık napalım😊
Deletedmom399 halitefe o cihazlar 22 hafta üzerini bile dinlemek icin çok eski canim. Ebeler bakarken büyük gebeliklerde bile zorlanıyor. Senin haftan küçük endişe etme eğer için rahat etmezse doktoruna görün yine.
Msltms halitefe kuzum bende geçen gittim benimkini ebe duydu ben bi kaç defa duydum ama daha çok bağırsak hareketlerimi duydum açıkçası 😂😂 yani gerçekten zor duyuluyor
halitefe Msltms benimde hiç duyulmadı tedirgin olunca ebe açıkladı aslında ama ne bileyim bide o cihazlardan eve alacaktım boşuna😓😓
Mervelsmet halitefe benim 22 hastalıktı kan vermeye gitmiştim dinleyelim bir ama duyulmaya bilir korkma demişti küçük olunca zor duyulur dedi birde sonuçta ultrason değil ya duyulmuştu benim ama tecrubeliydi ebe hemşirece değildi canım yani korkma ilerki haftalarda rahat duyulur
Dumannn Benim dinlendi 20. Haftadan beri bakiyorlar koyduklari gibide dinleniyor herhalde cihazla alakali bi durum
Duygu_pb halitefe Onları kullanmakta çok kolay değilmiş bir beceri ve tecrübe gerekiyor diye duydum İsveç’te yaşıyorum bütün takiplerim o şekilde yapılıyor hemen de buluyorlar ama 20 den itibaren dinlenmeye başlandım seninki çok ufak ve türkiyede çok kullanılan bi cihaz değil bulamamış olma ihtimali yüksek o yüzden
halitefe Duygu_pb muhtemelen tecrübe eksikliği belkide cihazdan kaynaklıydı hayırlısı artık bende sonraki haftalarda giderim 😊
Dumannn halitefe kafana takma canim sonucta ultrason aleti degil seyyar bi alet ise yaramamasi cok ta onemli degil:)