Sumru Bu mevsimde hangi balığı tüketmemiz gerekiyor doktoruma sordum hamsi dedi hamsinin de mevsimi değil🤦🏻♀️ Sizler hangi balığı tüketiyorsunuz
Zeynepekr Sumru Hangisi tazeyse onu tercih edin bide dip balığı mı değil mi diye sorarsınız . Palamut çokmuş tercih edilebilir bence. Bizde de Pazar günleri balık günüdür fırında palamut yapmayı düşünüyorum bakalım 😋🐟
Sumru Sna-1234 civa içermiyor demi gerçi tükettiğinize göre içermiyordur 😂 çok takıtılıyım 2 saat hangi balığı alsak diye düşünüyorum 😂
Sumru Nlgn16 civa içermiyor dimi :) 2 saat boyunca ben balıklara balıklar bana bakıyor hangisini alsak karar veremedik 😂
Deletedmom417 Sumru ay o zaman balık satılan yere git hangisi iyiyse bu mevsimde sor al ye canım kıyamam 🙈😍
Sna-1234 Sumru hamsi istavrit palamut en güvenle tüketilebilecek balıklar arasında bende baya araştırdım yemeden
Sumru Deletedmom417 bana kalsa hepsinden alacağım 😂 ama işte civa içermeyen balık yememiz gerekiyor kafam karıştı 😂
Imfromlastnight Istavrit barbun yedim daha dün. Küçük balıkları yiyebilirsiniz. Av sezonu açılmadan önce levrek yiyordum
Nlgn16 Sumru haftada 1 gün yediğin sürece sıkıntı yok merak etme ben de baktım şimdi küçük balıkları gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz diyor canım haberin olsun 😇
Homeless20 Sumru doktorumun dediği şey şu dip balığı değil yüzey balığı ye :) çuora istavrit hamsi gbi