Bebegmhazal NefesAyza bizim de cinsiyet belli değildi göstermiyordu bugün detayli da net olarak kız olduğunu öğrendik😂
NefesAyza Bebegmhazal Ay darısı başıma artık gerçekten 😂 cinsiyet belli olmadan alışveriş yapmama izin vermiyor eşim 😂😂😂 catlayacagim meraktan artık 😂😂
Bebegmhazal Gulsahkyc bende ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım bunda daha dikkatli gitmeye çalışıyordum ama olmuyor😂
Gulsahkyc Bebegmhazal Aynen öyle ve inanır mısın sadece bu akşam istifra etmedim başından beri her şey yediğim gibi gitti 8 kilo nerden geldi bilmiyorum
Acrzynqp Bebegmhazal 20+4 olduk ikizlerımlee ve en son biri 250 diğeri 260 gramdı canlarım ben 5 kilo aldım daha şimdiden 🤷♀️
Endiselianne20 Bebegmhazal her doktor ayrı birsey diyor sanirim🙄 eğer şeker varsa farkedilmezse bebek için çok kötü olur diyolar Allah korusun
Bebegmhazal sevara tabi önde gitmesi iyidir mutlaka benim ilk kızım minyon tipli zayıf Bi bebek bunun kilolu olmasını çok istiyorum😂
Bebegmhazal sevara gerçi kilosu normal olabilir ben bizimkiyle karsilastrdm ondan fazla dedim ama arada 2 hafta var belki benimkide 2 hafta sonra 700 gramlari bulur inşallah 😊
Oglakdorukcum Bebegmhazal ben 58 kiloyla felan hamile kaldım 65 kiloyum suan muayenede ogrenıcem kaç kilo olduğunu ne diyim kii zayıf olanların kilo alması normalde kilolu olan bayanların cok kılo alması normal degilmıs
sevara Bebegmhazal evet 2hafta öncesi küçüktü benimkide. Birden kilo alıyormuş. Rahat ol canım birden göbeğin büyüdüğünde korkma😅 şimdi kaç gr?