Ozlem3458 Kan testi verdim ve 19,4 çıktı 1 haftalık hamilesiniz dediler rahme kese düşmemiş ama onun için 10 gün bekle dediler acaba gerçekten Sağlıklı bir hamilelik mi benim gibi Olan varmı 😔😔
urazaslan Ozlem3458 benim 33.76 dı iki gün sonra tekrar verdim ve hep düzenli arttı bir hafta sonrada keseyi gördüm🙏
Babyy1S Ozlem3458 2 günde 1 kan ver artış var mı bakilmasi gerekli 10 gün bekleme düzenli artması onemli adetiniz gecmediyse veya geç döllenme den de olabilir normal yani
Mavi_- Ozlem3458 Benim 19 du adetimin üstünden 5 gün geçmişti doktor sağlıksız gebelik dedi 2 günde bir kan verdim iki katına çıktı sürekli adetim 25 gün geçmiş oldu 2 gün önce 4+4 haftalık olduğumu öğrendim kese gözüktü şimdi haftaya inşallah bebeğimi görecem
Sedaimm Ben de ilk öğrendiğimde 14tü sonra artarak gitti muayeneye yaklaşık 10 gün sonra gittim kese o zaman görünmüştü. Sen de ilerde görürsün hayırlısıyla💓
Sukusum Adetinize be kadar varken bu değer çıktı? Benim tam adet olmam gereken günde 554 çıkmıştı ve 2 günde bir artiyor en az 3 kez baktırın 2 günde bir
Babyy1S Ozlem3458 hiç bilmiyorum ozele gidiyrm fakat sadece kan vericekseniz özel de pahallı degil ben giriş yapmadan sadece kan vericem dedigim de 20 30 tl gibi bi ücret alıyorlardı
Mavi_- Benim 19 du adetimin üstünden 5 gün geçmişti doktor sağlıksız gebelik dedi 2 günde bir kan verdim iki katına çıktı sürekli adetim 25 gün geçmiş oldu 2 gün önce 4+4 haftalık olduğumu öğrendim kese gözüktü şimdi haftaya inşallah bebeğimi görecem
Ozlem3458 Mavi_- yani sağlıklı gebeliğe dönüştü öyle mi çok korkuyorum allahım hevesimi boşa çıkarmasın inşallah 🙏
Mavi_- Ozlem3458 Ozlem3458 aynen içini ferah tut ve güzel düşün benim geç döllenme olmuş o yüzden değer çok düşükken öğrenmişim hatta doktorum dedi keseninde boyutu gayet güzel diye
Ozlem3458 Babyy1S o zaman ben ilk devlet hastanesine sorayım eğer almazlarsa sizin dediğiniz gibi özele giderim