Gulsah89 Hanimlar 25 haftalik hamileyim sürwkli carpintim var ve halsizim... bazen nefesimi zor aliyorum benim gibi olan varmi acaba ???
Ikinciyibekliyorum Gulsah89 muhakkak kardiyoloji doktorunuza görünün . Ekg cektirin. Eğer kan tahlilleriniz normal ise kardiyolojiye gidin derim
Fy89 Gulsah89 bende 25 haftalığım ilk aylarda oluyordu yine başladı ama benim demirim düşük ben ona bağlıyorum doktor kontrolünde soracam
Neroizm Gulsah89 yani o kadar gec degil hamileligim 8. Haftadayim daha ama ben de felaketim kolumu kaldirsam nefes nefese kaliyorum, carpintim oluyor ama doktor normal olur oyle dedi gonderdi
Eagil Ben dikkat ediyorum yenek yerken cok carpintim oluo. Dr carpinti nornal sadece kalp atislarin duzensizse kardiyolojiye görün dedi
Gulsah89 Demir ve b12 dusuk cikti.. b12 ivin igne verdi bide demir hapi verdi ama ben ilac hic kullanamiyorum ne yapicam hic bilmiyorum... acaba yiyecek yoluyla demiri yükseltmem mümkünmü???
Mujdeicel Canım endişelenme zaten ileriki haftalarda anasayfanda da yazar bu dönemler çarpıntı normal bebeğin için daha fazla kan pompalıyor kalbin ❤❤