bebisiminannesi Arkadaşlarım saçlarım coooooook dökülüyor ve ayaklarimin dibi inailmaz agriuor ozellikle sabah uyanip yere basinca sanki gunlerdir is yapmis gibi nedendir ne yapmaliyim 🙄😕
Mucizem bebisiminannesi ilk dört ay benimde saçlarım çok döküldü ama sonradan çok gürleşti ve uzadı seninde öyle olur sanırım ama ayak ağrını bilmiyorum gece boyu kan dolaşımından kaynaklı olabilir ☺
Ipekokanliya bebisiminannesi bebisiminannesi dökülme durur gürlesmeye başlar saçlarınız. Ayaklarda 7. Aya kadar çektim şuan gebe arada oluyo ama eskisi gibi sık değil
Aliirem bebisiminannesi ayy aynı ben ama duzelıyor cidden saclarım dokulmuuor artık ayaklarım hala şiş ama uzatıyorum geniş ayakkabılar gıyıyorum duzeldı sankı
Aysegulunlu Geçici surectir. Hamileligim boyunca Vitaminlerden sanırım benimde hem dokulmesi gecti hem uzadi baya ama dogumdan sonra dökülür diyorlar.
Thesra Aysegulunlu evet canim hamilelim boyunca dokulmeyen saclarim oldu ki normaldede cok uzun ve cok dokuluyolardi dogum yaptim 3 ay olucak basladi dokulmelerkm son 1 aydir🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️